Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mért nem lehet ismerkedni?
Szerintem az egy nagy hülyeség,hogy ez nem egy társkereső oldal.
Miért ne lehetne itt is ismerkedni.Miért skatuláznánk be,hogy egyik oldal ilyen a másik olyan,itt ezt szabad amott azt.
Mindenhol lehet ismerkedni.Emberek vagyunk.Ezek az oldalak csak eszközök a kommunikációra.És értünk vannak!
"A társkereső oldalak akkor minek vannak utolsó????"
Társkeresésre!De ne legyen már kizárólagos.
Ha találsz valakit akivel összejöttök, jól érzitek magatokat és boldog leszel vele, akkor nem tökmindegy hogy hol jöttetek össze??
Velem itt többen is akartak már ismerkedni de mind csak szex. Azaz 1 pasi aki meg nem szex, és normális, na ő meg azt mondta h neten nem ismerkedik...
Én is ismerkedtem már itt!Vannak akik csak szex ajánlatokkal éltek.(őket kedvesen és finoman elküldtem melegebb éghajlatra)
De viszont ismerek innen tök normális és művelt embereket is.Az egyik meg különösen kedves lett a szívemnek :)
Én pl.megismernék itt szivesen egy 22-27 ,éves nőt.
Ha nem másra csak csevejre.
Néha elbeszélgetni(vagy levelezni).Hiányzik néha ilyen módon a női eenergia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!