Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sherlock Holmes meleg volt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 10:01
1/15 anonim válasza:
unatkozol XD?
am nem volt meleg :D
2/15 anonim válasza:
Mindenféle eszmefuttatás van, hogy meleg lehet a karakter, de ez szerintem hülyeség.
3/15 anonim válasza:
Én sem vagyok benne biztos, engem is érdekel a kérdés :D
4/15 anonim válasza:
Hát végülis azt már tudjuk, hogy Dumbledor meleg a Harry Potterből, lehet Holmes is az volt.:)
5/15 anonim válasza:
Nem volt meleg, csak nem érdekelte a szexualitás. Azt hiszem az ilyen embereket aszexuálisoknak hívják.
7/15 anonim válasza:
Egyszerű: Arthur Conan Doyle korában a detektívregények még más téma köré is íródhattak, nem a szex meg a szerelem volt az egyetlen roppant magvas téma.
8/15 anonim válasza:
Az új 2010 brit sorozatban is van egy fura rész...Amikor Watsonnal az étteremben beszélget:
W:Szóval van barátnőd?
S:Nem igazán az én területem...
W:öhmm...barátod? Mert semmi gond nincs "azzal"!
S:Tudom, hogy rendben van.
És aztán elkezd magyarázni arról hogy a munkájába szerelmes...
Szerintem az lehet az oka ennek furcsa válasznak, hogy Nagy-Britanniában már óriási %-ban találhatóak meg a melegek. Egysdzerűen nem akartak nézőket veszteni azzal, hogy kimodják, hogy hetero.
A conan-doyle regényekben pedig még szerelmes is egy bizonyos irene adler nevű hölgybe.
9/15 anonim válasza:
Szerintem te az őt játszó egyik színésszel keverheted. Jeremy Brett volt biszexuális.
10/15 anonim válasza:
Aljas rágalom!!!!!!!444!!!44négy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!