Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne még sorkatonaság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne még sorkatonaság, lehetséges, hogy nem lenne ennyi rinyáló kis búza sem itt, sem máshol ebben az országban?

Figyelt kérdés
A kérdés adott...

2012. aug. 10. 18:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Tudod engem nem érdekel a legtöbb lány , sem más lányok, én soha nem mentem mások után ... én azt tudom mit akarok , mit szeretnék és ennyi :)

Nem okmányiroda, maradjunk annyiban a jog terén tengetem életem és igen, húsz környékén lévő srácok .

2012. aug. 10. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam sorkatona, de ott csak a megaláztatást, a megalázást, a munka elől való elbújást, és az unalom feldolgozását lehetett megtanulni.

Ráadásul qrvasok pénzébe került az államnak.

2012. aug. 10. 21:21
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

Semmi értelme nem lenne a sorkatonaságnak, mert még ha arra lenne is pénzük, fegyverekre és egyébre biztos nem, szal nem mennének semmire a tanultakkal ha szükség lenne katonákra.

Azt meg nem tudom megérteni, hogy miért kellene ilyen a fiataloknak? Miért kell minden férfinak keménynek, férfiasnak, állatiasnak stb. lennie? Nem mondom azt, hogy jót tesz az embereknek ha mindenki bu.zisan öltözik meg viselkedik manapság, dehát a mai lányoknak úgy tűnik ez jön be. Legalábbis egy részének. Ha nem így lenne, akkor nem is viselkednének így a mai srácok. Egyébként meg aki sorkatonaságot akarna az sztem csak irigyli a mai fiatalokat, hogy nekik nem kell megfeszülni, hanem elkezdték értékelni a kedvességet a "férfiaktól". Idézőjelben, mert még nem férfiak, csak fiatalok.

A melegekről meg annyit, hogy semmivel sem kevesebbek, vagy többek másoknál.

2012. aug. 11. 20:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

A katonaságtól nem lett senki sem férfiasabb, csak bukóbb és igénytelenebb.

A melegek meg sokkal edzettebbek, mint a nagy többség. Elég csak a homofób szülőkre meg a környezetre gondolni.

2012. aug. 12. 11:46
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam katona 28 hónapig! Nem semmi volt.

Rengeteg ökörséget kellett csinálni. Sok értelmetlen parancs volt, és még is végre kellett hajtani. Három napos gyakorlaton kilőtték a gulyáságyút. Kaja semmi. Meg kellett találni, hogy mit kajáljunk. Aki muja volt, az éhen maradt. Mi loptunk egy csirkét és agyagban megsütöttük.

Gyakorlat után mentünk volna fürödni, de mindenki kapott még egy feladatot és csak utána lehetett zuhanyozni. Nekem egy vasajtóba kellett zárat szerelni. Én festő vagyok. Hogy a bánatba szereljek zárat vasajtóba. Fogtam a kétkomponensű gittet és telinyomtam a zár helyét és belenyomtam a helyére. Szóltam, hogy kész vagyok. Azaz jelentem kész vagyok. Mehet fürödni. A haverom azt kapta, hogy nyissa ki a vasajtót, de nem tudta. ott szerencsétlenkedett, rángatta, meg minden. Úgy elkeseredett, hogy sírva fakadt. Már lefürödve mentem neki segíteni. Rákötöttük a csörlőt és kész. Tokostól jött az egész. A haverom jelentett. Őrnagy elvtárs jelentem kinyitottam. Mehetsz fürödni. Másvalakinek vissza kellett építeni. Ő speciál bőrdíszműves volt. Szerintem még mindig az ajtónyílás előtt szovázik.

Semmi értelmét nem látom a két és fél év katonaságnak. Puska nem volt a kezembe, de seprű meg fóka az igen.

Viszont megtanultuk, hogy igazából magunkra és a barátainkra számíthatunk és ha elkeseredünk, és siránkozunk akkor csak rosszabb lesz a helyzet.

Magad kell megoldanod a problémáidat. Erre bizony jó volt a két és fél év.

Bár értelmetlen volt a katonaidőm, de mára csak jópfaságokra emlékszem, és röhögve mesélem az ehhez hasonló történeteimet. Végül is nem tudom, hogy jó e a sorkatonaság, vagy sem.

2012. aug. 12. 20:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt nem a katonaság dönti el.

Mondjuk bemegy három hónapra, akkor kicsit visszafogja magát, de aztán kijön és ugyanúgy él mint azelőtt.

Amúgy meg teljesen felesleges. Anno is csak kb elhízottan jöttek el onnan az emberek, arra meg aztán pont most érdemes lenne szórni a pénzt.

Arról nem is beszélve, hogy van akinek qrvára lenne jobb dolga mint ott elbszni az idejét pl.: továbbtanulás, szakmák, nyelvvizsgák, kresz stb...

2012. aug. 12. 21:30
 27/30 anonim ***** válasza:
85%

A sorkatonaság nagyban korlátozza az ember alapvető szabadságjogait. Primitív aki támogatja a sorkatonaság visszaállítását.

Ha újra bevezetnék, akkor én biztos, hogy nem vonulnék be. Ez 100%. (Ha itt háború lenne, akkor sem vonulnék be. Menekülnék külföldre (bár így is úgy is kimegyek).)

Ha meg valaki lányosan akar öltözni, az az ő dolga, szabadon eldönti.

2012. aug. 22. 19:09
 28/30 anonim ***** válasza:
A honvédségről már eleve hadd ne kelljen véleményt írnom.
2012. dec. 7. 16:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy heterónak eleve vagy 10szer kellene újjá születnie,hogy olyan szintű pszichés és lelki nyomás éljen át,mint egy meleg az élete során.

H-lye a kérdés.

Amúgy meg miért fáj az neked,hogy nem mindenki úgy öltözködik ahogy te?Mi közöd hozzá?

Mit akarsz ezzel bizonygatni?

2014. okt. 14. 04:55
 30/30 anonim ***** válasza:
ne legyél f**szfej a melegekkel és senki nem fog rinyálni... problem solved.
2014. okt. 14. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!