Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne még sorkatonaság, lehetséges, hogy nem lenne ennyi rinyáló kis búza sem itt, sem máshol ebben az országban?
igen, ezen már én is elgondolkodtam ! Lány lenni, de én egyszerűen nem értem, hogy végig megyek az utcán és 10 ből 8 fiúról az jut az eszembe, hogy mit lehet egy ilyennel kezdeni, milyen apa lesz egy ilyen srácból...? 28 éves vagyok , ....hála ég azért az én korosztályomban lehet több férias srácot találni.... , bejönnek az irodába ahol dolgozok anyucival persze, mert hát egyedül ??? hát azt hogy ??? és falra mászok, hogy se a szemembe nem mer nézni, előveszi a fehér telefonját legszívesebben megkérdezném "b.uzi vagy e" ?
Egy pasi legyen pasi, nem nyuszi, és ha ránézek az jusson eszembe, hogy na igen, ez oda tudna pásszítani a falhoz ha kell, na az hogy atya ég , szerintem ez még a saját p.öcsét sem meri megfogni !
Melegből akkor se lenne kevesebb. Attól, hogy valaki katonának megy nem változik a szexualitása. Régen is tele volt a sereg melegekkel, most is tele lenne.
Viszont ha a megjelenésre gondolsz: nyilván több férfias pasi lenne.
Bár szerintem ez az egész annyira nyilván való..nem tudom mi értelme egy ilyen kérdésnek.
Könnyen meglehet, hogy az úgy igaz, és ahogy a kérdésed is sejteti a választ!
Én voltam, és nem vagyok "rinyáló kis búza". :-)
Kedves Ányos !
Hát persze, és a kisfiúk anyukájukkal jönnek hozzám kézen fogva :D
de most komolyan
azt csak poénból írtam
mindig tanulok valami újat
és a legtöbb lány szereti az ilyesmit?
a foglalkozásodra kíváncsi lennék, hogy mért járnak oda srácok az anyjukkal
okmányiroda?
és milyen korú srácokról van szó? huszonévesekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!