Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedjek le képeket lányokról? Akikről van egy csomó kép? (többi lent) (kamu face)
Én kicsivel több vagyok , mint 15, de nem értem , világosíts fel !
Hogy akarsz vele összejönni, ha nem is a te képeid akarod neki mutatni ??? Ha találkoztok így is úgy is kiderül, hogy nem te vagy a képen :O
Amúgy bárki képét le lehet szedni, nem ? Szerintem sok embernek van fent több képe .... de ez butaság amit csinálsz és egyáltalán nem biztos, hogy ennek a srácnak pont az új lány fog bejönni, vagy fordítva ....
Miért nem vagytok jóban ?
Valahogy próbálj meg felé közeledni ... hanem tetszel neki, akkor hiába minden furfang, nem akar veled járni úgy sem :O:D
Hát figy, ha nekem kellene ez a srác, letojnám , hogy menők nem menők közé tartozik ! Ha kiröhögnek, akkor kiröhögnek, de nem ha meg sem adod az esélyt, akkor bánni fogod !
Valahogy próbálj közelébe férkőzni , tudd meg nem e jár valami edzésre, vagy melyik busszal jár suliba stb. , találd fel magad !
Lehet neki az lesz a "menő" ha odamész hozzá , azt egy puszit az arcára, köszönsz és tovább mész ....:D
csodás példa erre a Szent Johanna Gimi:''D ami csak egy csodás példa, mert ilyen nincs hogy a lúzerlány összejön a menőgyerekkel, bocs, de ez így van.
amit még tehetsz, stílusformálás, haj, szemöldök, kis smink, edzés..annyira alapvető.
ha meg összeszedted magad és a saját képeiddel ismerkedsz vele, de úgysem kellesz neki, hát akkor már soha nem is fogsz. bocs de ez már csak így van. azért hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!