Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szedjek le képeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedjek le képeket lányokról? Akikről van egy csomó kép? (többi lent) (kamu face)

Figyelt kérdés
Van egy fiú és nem vagyunk nagyon jóban és azzal a kamu profillal szeretnék vele összejönni.és utána elmondani neki hogy ki is vagyok..akkor hátha összejövünk,de nem tudok olyan oldalt amin van egy csomó lány és annak a lánynak van egy csomó képe. Volt egy ilyen oldal régebben hogy kor szerint voltak csoportosítva a lányok és lehetett komikat írni de már nem tudom hogy mi a neve annak az oldalnak.Pls segítsen aki tud!

2012. aug. 10. 15:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
15 vagyok :)
2012. aug. 10. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Én kicsivel több vagyok , mint 15, de nem értem , világosíts fel !

Hogy akarsz vele összejönni, ha nem is a te képeid akarod neki mutatni ??? Ha találkoztok így is úgy is kiderül, hogy nem te vagy a képen :O

Amúgy bárki képét le lehet szedni, nem ? Szerintem sok embernek van fent több képe .... de ez butaság amit csinálsz és egyáltalán nem biztos, hogy ennek a srácnak pont az új lány fog bejönni, vagy fordítva ....

Miért nem vagytok jóban ?

Valahogy próbálj meg felé közeledni ... hanem tetszel neki, akkor hiába minden furfang, nem akar veled járni úgy sem :O:D

2012. aug. 10. 15:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: már március óta szerelmes vagyok belé..csak Ő a "menők" közé tartozik..-.-" és így nem merek odamenni hozzá mert még kiröhögnek..:/ és nem fogok csinálni facet..meggondoltam magam.:) köszönöm a válaszokat (még az kritizálásokat is)
2012. aug. 10. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát figy, ha nekem kellene ez a srác, letojnám , hogy menők nem menők közé tartozik ! Ha kiröhögnek, akkor kiröhögnek, de nem ha meg sem adod az esélyt, akkor bánni fogod !

Valahogy próbálj közelébe férkőzni , tudd meg nem e jár valami edzésre, vagy melyik busszal jár suliba stb. , találd fel magad !

Lehet neki az lesz a "menő" ha odamész hozzá , azt egy puszit az arcára, köszönsz és tovább mész ....:D

2012. aug. 10. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:

csodás példa erre a Szent Johanna Gimi:''D ami csak egy csodás példa, mert ilyen nincs hogy a lúzerlány összejön a menőgyerekkel, bocs, de ez így van.

amit még tehetsz, stílusformálás, haj, szemöldök, kis smink, edzés..annyira alapvető.

ha meg összeszedted magad és a saját képeiddel ismerkedsz vele, de úgysem kellesz neki, hát akkor már soha nem is fogsz. bocs de ez már csak így van. azért hajrá:)

2012. aug. 10. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!