Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 23:27
11/25 anonim válasza:
Te meg tanuld meg alkalmazni a kis és nagybetűket és az írásjeleket (pl. mondat végén pontot teszünk).
Az evvel-avval is helyes, igaz én sem használom de már megszoktam.
A kérdezőnek már írtam, hogy döntse el mit akar ne kínozza a barátját. A barátnőjét meg ne csapja be. És saját magát se...
12/25 anonim válasza:
Igen megcsalod, mert egy homár vagy te is, ha pasikkal smárolsz! Szerinted milyen érzés lesz annak a csajnak megtudni, hogy akit szeret, az igazából meleg...
13/25 anonim válasza:
lehet hogy bisexvagy..amugy meg sztem nem megcsalás ha télleg csak barátságot érzel iránta és olyan jo barátod
14/25 anonim válasza:
De most komolyan. A kérdezőn kívül, még hány olyan fiú van aki heteronak vallja magát és barátnője is van, de smárol az egyik barátjával? XD
15/25 anonim válasza:
juj ez de durvaaaaa xD
am semmi bajom a homokosokkal,télleg,de ez kicsit meredek XD
16/25 anonim válasza:
egyetértek az utolsóval és az utolsó előttivel xD
17/25 anonim válasza:
Ez a homoszexualitás első jele... inkább a barátodnak hagyod hogy csókolgasson, ....
18/25 anonim válasza:
R**adjon meg a fajtád az!Ilyennek barátnő??? eriggy melegedni b*zi haverodhoz a csajt meg inkább küld el hogy találjon magának egy értelmes pasit!!!És még van p*fád ilyet kérdezni??! IGEN!MEGCSALOD!!!Méghozzá undorító disznó módon!:@
19/25 anonim válasza:
Ne hallgass az előzőekre. A haverságba sok minden belefér. Más az a kapcsolat, ami a barátnődhöz fűz, és más, ami a haverodhoz, akihez nem Te közeledsz, hanem ő közeledik hozzád. Ha neki jólesik az, hogy megpuszilgathat, miért ne tennél jót vele, miért ne engedhetnéd meg neki? Te nem leszel azzal szegényebb. Rajta meg segítesz. Ennyi az egész. Két különböző dologról van szó, egyiknek semmi köze a másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!