Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 23:27
2/25 anonim válasza:
Eloszor puszi,aztan csok,legkozelebb seggbetelefonal.
3/25 anonim válasza:
az csak attól függ, hogy neki-neked mi számít megcsalásnak!döntsétek el ti, ezt a ti mércétekkel mérik..
4/25 anonim válasza:
Megtaláltad már a valós szexuális orientációd? :D
5/25 anonim válasza:
szép lassan elindultál a homoszexuálissá válás útján... szerintem addig szakíts a lánnyal, amíg nem kell földbe aláznod azzal hogy elhagytad egy pasiért.
6/25 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a barátnőd milyen forma, de én utálnálak. Tudod milyen megalázó az, ha egy pasival smárolsz, miközben ott a barátnőd? Gondolom nem, és soha nem is fogod megtudni....
7/25 anonim válasza:
nyugi pár hét aztán te hagyod ott egy fasziért
8/25 anonim válasza:
Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg őt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.
9/25 anonim válasza:
Kicsi homokszem került a gépezetbe :D:D
10/25 anonim válasza:
szerintem először tanulj meg írni,és mond meg a barátnődnek hogy meleg vagy,majd lődd magad tarkón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!