Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik ha a barátotok magas és erős?

Figyelt kérdés
188 cm magas,széles váll,mellkas,erős kar. Az exbarátnőm mindig mondogatta,hogy olyan vagyok mint egy kőszikla,és milyen jó odabújni,de egyre több szép lányt látok vékony,gyengécske fiúkkal,és ez kicsit elbizonytalanít.Szóval ez most jó vagy nem?(tudom,hogy nem ezen múlik,de azért számít..) 16/F

2012. aug. 10. 12:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A többi rész is rendben van.Öhm..a férfiasságomra se kell panaszkodnom:D
2012. aug. 10. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
A magasságnak semmi köze a farokmérethez! :)
2012. aug. 10. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
nem számít. persze imádom a kockahasat :) de nem ezen múlik. ha egy vékonyka fiút szeretek, akkor szeretem és kész. ha meg egy izmosat vagy magasat, nem azért szeretem, ert izmos és magas. az izmos fiúkat szeretem, de azt szeretem ha nem sokkal magasabb mint én. én meg elég alacsony vagyok.
2012. aug. 11. 10:05
 14/17 jekyll-fan ***** válasza:

manapság már sajnos a gyenge és vékony fiúk a "menők"...

én Barátom mondjuk 186cm és eléggé izmos (de azért nem olyan mint a "kigyúrt állatok"), és nekem nagyon tetszik, hogy ilyen :D

16/L

2012. aug. 11. 10:49
 15/17 anonim ***** válasza:
196 cm vagyok,és néha megilyednek tőlem a lányismerőseim,de csak néha :) 14/F xD
2012. aug. 11. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 180cm magas vagyok, lány, és nem vagyok csont és bőr sem (szóval van rajtam pár plusz kiló, de nem vagyok kövér). Ezekkel a tulajdonságokkal szerinted kinek kellek?

15/L

2012. aug. 21. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó lánynak üzenném:például nekem :) Imádom a magas csajokat :) Van 160 cm-es haverom(lány) És amikor el kéne köszönnöm,néha megsértődik,mert nem guggolok le hozzá egy pusziért :)
2012. aug. 29. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!