Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? SEGÍTSETEK!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Tegnap bent voltam szomszédos városban,mert anyukámat kísértem be a kórházba.Még anno 2 és fél éve oda jártam suliba,és volt ott egy fiúhaverom,akit azóta nem láttam.Kaptam az alkalmon,írtam neki,h jöjjön le ha gondolja a bicajparkba (BMX-ezik a gyerek),és mondta h lejön.Taliztunk is,két puszival fogadott,nem is hárommal mint a barátok.Nagyon jól elbeszélgettünk,mondta,h bármi baj vagy gond van szóljak és tárt karokkal vár.Közben ő bicajozgatott,trükköket csinált,és nekem ez tetszett.Egyszercsak fogta magát,levette a felsőjét.Én meg csak bámultam az izmos karját...hát felkellett mennem,mert vártam h anyumat hozzák fel a műtőből.Megint két puszi,ölelés.Este írtam neki,jó hangulatban telt el a beszélgetés,aztán mondtam neki,h szerelmes vagyok belé és kérdeztem,h tudna e egy olyan lányt szeretni,mint én.Mondta,h barátiilag szeret,semmi több.Én lelkileg beletörtem,mert én a visszautasításokat kudarcként élem meg.Mondta,h most egy ideig ne talizzunk,és akkor kiábrándulok belőle.Én mondtam,h ha így hiányzik mint most,akkor még nehezebb lesz.Felvetettem,h évnyitóm után vagy előtt talizhatnánk.Mondta,h nem,megkérdeztem,h miért,azf mondta nem.De mondom miért???...és nem írt vissza...a srác még csak novemberben tölti a 14-et én 15 vagyok.Másfél év van köztünk,de szarom le.Rohadtul beleszerettem és most nemtudom,h mit tegyek...elfelejtsem??Nem akarom még a barátságát is elveszíteni,de úgy érzem,h most a legjobb úton haladok,h elveszítsem…:(

SEGÍTSETEK!!!!…:'(

2012. aug. 10. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval évekkel ezelőtt ismerted,,tegnap pedig beleszerettél?,,,,??????????
2012. aug. 10. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem, csak vonzalom.

Másrészt nem kezdheted a "kapcsolatot" azzal, hogy szerelmes vagy, mert azzal elijeszted a srácokat. Ezért nem írt vissza: a srácok nem szeretik a nyomulást, szeretik, ha vadászni kell a lányra. Te meg olyan voltál, mint az őz, ami lelövi magát és bemászik a csomagtartóba.

24/N

2012. aug. 10. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy még, ő meg annál inkább :DD Majd felnősztök, aztán nem lesznek ilyen problémáitok az életben. Felejtsd el, nem vagy szerelmes.
2012. aug. 10. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!