Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem tartozik szorosan a témához ellenben a téma az okozója.
Mint tudjuk errefelé igen sok az értelmetlen "lény".
Nos én idióta megszegve a Sith Code-t mely kimondja h öld a mókust és NE vegyél fel GYIKről msnre SENKIT az ég világon.
Felvettem, szánom bánom.
A KÉRDÉS: msn 11-es verzió esetében h kell tiltani? eddig 9.0-t használtam itt csak olyan opciót találtam h ismerős törlése ez tiltással is jár? ill ha már töröltem és nem jár tiltással h tudom utólag orvosolni?
Előre is köszönöm.
flash: nem csaj az illető hanem 1 kislány XD ha csaj lenne és ráadásul még mérhetetlenül is rangomon aluli [iq] akk szerinted tiltanám ?:D a szex buta csajjal is szex :) de sajna 1 buta éretlen kislányról van szó.
[shhh: nézd vissza kb 1 héttel ezelőtti kérdéseket 1-2 dbnál véletlenül belinkeltem az msnjét a mókusos szöveg helyett :P]
Olvastam közben hogy 14, ezzel ki is pontozódott. :D
Amúgy: a dirty sanchezt próbáltad már?
a mit ?:D
nem találom a címét áh m1 hidegen is hagy :D van számára 1 naon aranyos kis állatom: a szarikrája.
nah megtaláltam yeah. probléma megoldva.
ty all.
szerintem pipáld be a törlés és a tiltást is és akkor totál vége.
3 gyökér srácot vettem már fel innen de mindet töröltem és tiltottam.
aztán még 1 srácot vettem itt fel msn-re, igaz néha beszélünk csak de nagyon jófej. .
Csak épp nem akar innen ill. netről párkapcsolatot. Aki jópasi és normális az nem akar olyan szinten ismerkedni...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!