Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek (általában) bejönnek az orosz pasik?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.Gondolom van aki kifejzetten szereti őket,biztos aki nem nagyon.Csak kíváncsiság,hogy szerintetek mennyire vonzóak.:)
Ha lehet akkor kort is írjatok:)
2012. aug. 9. 21:59
11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy igen.Gondoltam hogy mutatok képet.De az nem ,,sértő" dolog a személyre nézve?Mivel facebook-profilról tudnám csak mutatni a képet..:(
2012. aug. 9. 22:31
12/22 anonim válasza:
Ні, ні, та ні!
Még csak az kéne, hogy egész nap az undorító orosz beszédet hallgassam. Meg a bunkó modorukat tűrjem. (tisztelet a kivételnek)
Vodkázni meg tudok az ukrán nacionalista barátaimmal is...
16L
13/22 anonim válasza:
Kérdező, küldd el priviben a linket, majd megmondom, mi az ábra :))))
14/22 anonim válasza:
2 orosz tag volt sulimban 1-2 éve. Az egyiket sose láttam a másik baromira tetszett és tök aranyos volt <3
15/22 anonim válasza:
LOL 9.29-es válaszoló. Te és az ukrán nacionalista barátaid? Ez komoly?
Amúgy meg egy magyar szemszögéből az ukrán és orosz hasonló, nyelvezetre is.
16/22 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon tetszenek. Imádom hallgatni ahogy beszélnek <3
17/L
17/22 anonim válasza:
nekem vannak oroszok barátaim és kedvesek, intelligensek, viccesek . nekem ez a tapasztalatom. de ők felső osztály belliek voltak , szóval simán lehet hogy a neveltetés miatt ilyenek
18/22 anonim válasza:
Nem minden orosz egyforma!!! Akikkel ti találkoztatok az egy a millióból.Nem kell milliókat elitélni azért mert ti csak 1-2 vel találkoztatok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!