Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit értetek kövér és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit értetek kövér és teltkarcsú alatt?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnátok megfogalmazni?
2012. aug. 9. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
A teltkarcsúban amúgy ott van, hogy "karcsú", tehát van dereka...
2012. aug. 9. 22:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Ennyi.

Az a kövér aki egyben tömzsi. Nincsenek idomai, nem formás. Szerintem.

2012. aug. 9. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
5%
A teltkarcsú a kövér polkorrekt változata, egyébként meg önellentmondás.
2012. aug. 9. 22:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint csak kétféle típusú nő van? A vékony és a kövér?

De akkor gyakorlatilag az anorexiás is csak vékony.

2012. aug. 9. 22:12
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a teltkarcsú az egy csinos, arányos nő, aki viszont nem vékony, hanem kicsit húsosabb.

A kövér viszont elhízott.

Az én kérdésem inkább az lenne, hogy vajon a "molett" melyiknek felel meg? Esetleg, ha egyiknek sem, akkor egy átmenet lenne a kettő között? Én ez utóbbira tippelnék.

2012. aug. 9. 22:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is átmenete a kettőnek. De pl. van egy modell csaj akit megtalálhatunk úgy is ha azt írjuk be hogy molett illetve ha azt hogy teltkarcsú. Hát nem tudom. Ezen vitatkozhatnánk.
2012. aug. 9. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

ma 22:07 Te is, meg sokan mások is itt el vannak tévedve. A teltkarcsú nem finomkodás (hogy sokan arra használják, az egy dolog...)

Telt, mert nagyok a mellei, nagy a segge, vaskosak a combjai. Mindemellett karcsú, mert vékony a dereka. Ezt jelenti, páran leírták, de sokaknak nem jut el az agyáig még mindig...

Tara Lynn teltkarcsú. Beth Ditto kövér.

Van különbség.

2012. aug. 9. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Úristen! Ez a Császárnő már megint itt okoskodik! Kelly Clarkson nem teltkarcsú, ő teljesen átlagos! Jézus, de bolond ez a nő!
2012. aug. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!