Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz évek után elnézést kérni (részletek lennt)?
Szerintem erre neki nincs szüksége :) Ha neked van, azt a saját megnyugtatásodra teszed... és ki fogod erőszakolni belőle, hogy "nemharagszom" vagy maradsz annál, hogy megírod a magadét de választ igazán nem is szeretnél?:)
Az egésszel nincs különösebben veszteni valód, ha gondolod csináld, de ne hidd, hogy ez neki jó, ez neked lesz jó (hacsak pl. be nem olvas neked, vagy ilyesmi) :)
Hasonlo helyzetben vagyok. En most 26 eves vagyok es gimiben szerelmes lett belem egy lany az osztalyunkbol... en sajnos nagyon zarkozott, gatlasos, felenk fiu voltam, be voltam ijedve, feltem a kudarctol, feltem, hogy csalodast okoznek neki, feltem, hogy nem tudnek megfelelni, ezert ugy tettem, mintha o hidegen hagyna engem.
Elegge megbantottam a lanyt.
En ugy tudom, hogy azota o mar ferjhez ment, nyilvan mar reges regen elfelejtett... bennem sajnos kicsit bennem maradt, hogy milyen ostoban viselkedtem akkor, de ezt inkabb magamban kell lerendezni es lezarni.
Szerintem neked is le kene zarnod magadban, de vegulis ha nem artasz vele senkinek, akkor tedd azt, amirol ugy erzed, hogy meg kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!