Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz évek után elnézést kérni (részletek lennt)?

Figyelt kérdés
Most vagyok 24, középsuliban volt egy nagy szerelmem és sajnos ez kiderült, ami miatta rengeteget szekálták szegényt, de akkoriban lehetetlen volt vele beszélni(elég bunkó egy gyerek volt), és most arra gondoltam, hogy megírnám neki h mennyire sajnálok mindent, választ nem várok, meg semmi, csupán annyira nagyon meg kellene tennem(valamiért ezt érzem). Nagy hülyeség lenne?
2012. aug. 9. 15:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én szerettem csak igen, és csupán a bántások és a kellemetlenségek miatt...igazándiból naplót vezettem és ma került a kezembe és ahogy elolvastam, akkor jöttem rá, hogy muszáj lenne megtennem.
2012. aug. 9. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem már mindegy.Engem ,nem érdekelne az ex helyében.
2012. aug. 9. 16:14
 13/23 A kérdező kommentje:
nem volt exem
2012. aug. 9. 16:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem erre neki nincs szüksége :) Ha neked van, azt a saját megnyugtatásodra teszed... és ki fogod erőszakolni belőle, hogy "nemharagszom" vagy maradsz annál, hogy megírod a magadét de választ igazán nem is szeretnél?:)

Az egésszel nincs különösebben veszteni valód, ha gondolod csináld, de ne hidd, hogy ez neki jó, ez neked lesz jó (hacsak pl. be nem olvas neked, vagy ilyesmi) :)

2012. aug. 9. 16:15
 15/23 A kérdező kommentje:
nem várok tőle semmilyen választ, csupán szeretném ha tudná h sajnálom amiket tettem
2012. aug. 9. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérdező. Ne tedd. Mert ez az elnézéskérés csak rólad fog szólni. Bánd meg a dolgot, kérj elnézést fejben, meg gondolatban, de felesleges ezt közölni a másikkal, ugyanis fogalmad sincs, hogy ő hogyan élte meg.
2012. aug. 9. 16:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Látottak alapján nagyon rosszul, és mint mondtam nekem nem az a fontos, hogy megírja h "ok semmi", csak magamban le akarom tudni ezt így .
2012. aug. 9. 16:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor írd le egy papírra, és tedd be a naplóba. Vagy égesd be magad egy bocsánatkérő levéllel, úgy h lehet azt se fogja tudni h ki vagy, én lesz.arom
2012. aug. 9. 16:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Miért szekálták a srácot azért, mert te plátói mód beleszerettél? És ha CSAK ezért szekálták, az miért a te hibád és nem a kretén osztálytársaidé? Valami konkrétumot írhatnál, mert úgy érzem épp csak a lényeg nem hangzott el.
2012. aug. 9. 16:51
 20/23 anonim ***** válasza:

Hasonlo helyzetben vagyok. En most 26 eves vagyok es gimiben szerelmes lett belem egy lany az osztalyunkbol... en sajnos nagyon zarkozott, gatlasos, felenk fiu voltam, be voltam ijedve, feltem a kudarctol, feltem, hogy csalodast okoznek neki, feltem, hogy nem tudnek megfelelni, ezert ugy tettem, mintha o hidegen hagyna engem.

Elegge megbantottam a lanyt.

En ugy tudom, hogy azota o mar ferjhez ment, nyilvan mar reges regen elfelejtett... bennem sajnos kicsit bennem maradt, hogy milyen ostoban viselkedtem akkor, de ezt inkabb magamban kell lerendezni es lezarni.

Szerintem neked is le kene zarnod magadban, de vegulis ha nem artasz vele senkinek, akkor tedd azt, amirol ugy erzed, hogy meg kell tenned!

2012. aug. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!