Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mar nagyon perverznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mar nagyon perverznek szamit hogyha lany letemre szeretem fogni a pasim pisilöjet pisiles közben?

Figyelt kérdés
:D nekem az nagyon bejön! Masok is csinaljak ezt?

2012. aug. 9. 15:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csaj kell nekem is
2012. aug. 13. 12:15
 22/25 Gold72 válasza:
100%
Én úgy gondolom, ha egy pár szereti egymást, akkor minden vagy majdnem minden belefér, ami kettőjüknek okoz örömet vagy ha az egyiküknek okoz örömet és nem ellenkezik a másik elveivel. Szóval, ha ez neked örömet okoz és nem zavarja a párodat, én nem látok ebben semmi gondot. Ez a ti kettőtök dolga.
2012. szept. 9. 13:33
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy perverz! Szerintem kiralyok vagytok hogy ilyeneket csinaltok. Mi is csinaltunk mar ilyet a csajommal. Egyebkent meg lehet felallo farokkal is pisilni. Birom a sok prűd kommentet, meg azt a primitív csajt aki azt írta, hogy : " Dehogy fogom a farkat, ha hugyozik" - milyen csajos duma ugye? Gondolom marha nőies lehet... Fujjj de igenytelen ezt egy csaj szajabol hallani.
2013. febr. 23. 06:54
 24/25 anonim válasza:
100%
dehogy perverz, kifejezetten izgató! bárcsak nekem is fogná közben valaki!
2014. júl. 17. 12:00
 25/25 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező küldj egy képet légyszives
2015. jan. 2. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!