Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem? Tehetetlen vagyok!
Tudom ez elég szánalmas lesz...
Tavaly augusztusban találkoztam egy lánnyal gólyatáborban, szinte semmi sem történt, csak kicsit táncoltunk, meg nagyon keveset beszéltünk. Ez 1. éjszaka volt, utána én hanyagoltam őt, bár tudtam hogy bejövök neki, és ő is bejött nekem, azt nem részletezem, hogy miért hanyagoltam , mert most nem lényeg, de már tudom, hogy idióta voltam.
Lassan egy éve volt, de még mindig Ő jár a fejemben, szinte egyfolytában, annak ellenére, hogy semmi sem történt, mégis úgy érzem hogy ismerem.
Volt azóta barátnőm, igaz csak 1, de vele se éreztem jól magam. Azóta sokszor a szex se megy... de ha mégis az se mindig jó .
Szóval röviden rendesen szét***ta a lelkivilágom 1 nap alatt, de igazából az én hibámból.
Azóta már kiiratkozott az egyetemről, semmit nem tudok róla. Elérni se tudom sehogy. Egyedül annyit tudok, hogy hol lakik, de azt legalább pontosan(utca, házszám). De a csajozáshoz sincs túl sok önbizalmam, nemhogy csak így beállítsak elé. Lehet már nem is emlékezne rám.
Tudom, hogy ti se tudtok segíteni, csak jól esett leírni.
Ja és most biztos sokan gondolják, hogy gyerekes vagyok, de egyszerűen nem lehet elfelejteni, teljesen más volt minden szempontból mint bármelyik lány:/
ha tudod a címét, küldj neki levelet, röviden írj arról h hol találkoztatok stb, írd neki h szívesen látnád újra, ha van kedve valahol talizni... (persze nyilvános helyre hívd, semmiképp se hozzád!!)
és az egész levél legyen rövid, csak a lényeg legyen benne, nehogy azt higgye h tapadni akarsz:))
Sok sikert!
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!