Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztályfönökömbe. A tudtára szeretném hozni mégpedig h mennyire. Állandóan rá verem ki és le is feküdnék vele. Amikor bejön órára és leül mindig leveszi a cípőjét sexisen olyankor nagyon megkívánom! Hogy adjam a tudtára mind ezt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 19:06
11/15 anonim válasza:
Szerintem menj el este az ablaka alá szerenádozni aztán kéredzkedj be.
Na viccet félretéve jó kis helyzet...többen kérdezték h hány éves vagy te és az ofid-válaszolhatnál nekik mert az sem mindegy. Ki tudja lehet h szóba jöhet, ha mnoidjuk 17 vagy jövőre elballagsz, ő meg mondjuk 27, én azt mondom, belefér...
azért az osztály előtt ne csinálj hülyét magadból, főleg ne az imádott nő előtt:))
Hány évesek vagytok?
L18
12/15 anonim válasza:
ha mindjárt jön a válasz h 13 és 30,akkor szétverem a monitort a röhögéstől XD
de én is félreteszem a poént...
ha valóban mindjárt elballagsz,és nem nagy a korkülönbség,és nincs élettársa,akkor vedd fel vele majd a kapcsolatot,ki tudja mi lesz :)
13/15 anonim válasza:
11:12es lány vok. jöhet még drasztikusabb válasz is: 9 és 48:P
14/15 anonim válasza:
Végülis mi lett a szexi tanárnénivel?
15/15 kakao101 válasza:
Írd ki a táblára hogy 25 centis farkad van. Két reakció lehet, vagy téged zavar ki az osztályból, vagy a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!