Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem? Lehet erzelem nelkuli egy csok? KErlek olvassatok el.15/L
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel anno osztalytarsak voltunk. Mostanaban gyakran talalkoztunk a barati tarsasag miatt es kulonosen kedves volt velem mindig, flortolgetett meg minden. Tegnap, amikor kint voltunk atolelt es megakart csokolni, de en nem engedtem, mert mindenki latott volna, aztan o haza kisert es utkozben atolelt, majd megcsokolt. Az nap meg ketszer talalkoztunk, egyszer a barati tarsasag elott, egyszer csak mi, Amikor mindenki ott volt csak arcra puszi volt, de amipkorp kettesben, mar igazi csok. Ma ismet talakoztam vele es a tobbiekkel. Ott volt vegig mellettem, amikor az eggyik baratja kotekedni kezdett velem leallitotta es atolelt. Ismet elkisert egy darabig es amikor rakerdeztem, hogy akkor ez most mi amit csinalunk csak annyi volt a valasza, hogy semmi, csak setalunk en pedig atolellek. Amikor elvaltunk egymastol ismet magahoz olelt es meg akart csokolni, de en nem engedtem, mert nem tudom mit erez. Szerintetek mi akar ez lenni?#érzelem #szerelem.csok
2012. aug. 8. 22:32
11/17 anonim válasza:
Ez valami animének egy kiragadott romantikus szakasza?Ilyen nincs és te író leszel,vagy pedig elég csöpögősök vagytok ti ketten ha mégis valódi történet.
12/17 anonim válasza:
Kérdezd meg,hogy lehet egy kérdésem te ugyan azt érzed irántam,mint én és,ha mndja,hogy igen az eggyértelmű,persze ha te azt mutatod,hogy szerelmes vagy belé. :)
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet, hogy csopogosek vagyunk, de ez van. Es ha azt mondja, hogy nem? Baj ha varok vele meg egy kicsit es addig nem engedem, hogy megcsokoljon,pedig szeretnem, vagy hagyjam, hogy menjen tovabb es hatha?
2012. aug. 8. 22:53
14/17 anonim válasza:
ne tiltakozz, ha meg akar csokolni akkor hagyd!
szerintem szeret, ezt a gyenge humort mondta, mert gyorsan elotted nem tudta megfogalmazni a kerdesedre a valaszt.
hajra!
15/17 anonim válasza:
nemértem miért kell ilyen istentelen barom válaszokat adni. aki egy tajparaszt, az ne itt irogasson.!
tényleg kérdezd meg tőle, és ha meg akar csókolni hagyjad nyugodtan. én mindenképpen valahogy megkérdezném, ez fontos:)
17/17 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!