Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
65 éves nő mit akarhat egy 45 éves pasitól? Olvassátok el az alábbi sztorit, majdnem leesetem a székről, mikor olvastam.
2011. dec. 30. 19:08
1/8 anonim válasza:
És egy 50 éves vén f*sz mit akar egy 18 éves csitritől?
2/8 A kérdező kommentje:
50 éves meg a 18 éves is brutális,de ott a csitri inkább a pasi egzisztenciális dolgait nézi
2011. dec. 30. 19:11
3/8 anonim válasza:
Az emberek öregkorukra néha meghülyülnek :D
4/8 anonim válasza:
Dejó, hogy az első szerelmem közt 30év volt én 18 ő 48, 20 év az ehhez képest....nem kor dolga. Nekem a kérdés feltevőjétől esik le az állam. Nyilván nem ideális, mert gyermek és egyebek, de ha mégis szerelmes leszel, akkor nem érdekel! Biztos nem voltál szerelmes. Ha szerelmes vagy veled egy korúba, de jönne a gonosz banya, aki megöregíti 30 évvel, akkor nem szeretnéd?
5/8 anonim válasza:
Előző vok. Most olvasom, a cikk viszonzatlanságról szól...
6/8 anonim válasza:
nemáááááááááá.nem engedi megnyitni,pedig kurv@ kívánci vagyok.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez az öregasszony egyszerüen nem volt normális.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!