Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Tök hülyeség, de nagyon tetszik nekem egy magyar "sztár", és nem tudom kiverni a fejemből. Csak nézem a videóit youtube-on, stb.
Meg olyanokon gondolkozok mi lenne, ha véletlenül valahol találkoznánk, és összejönnénk... Tudom, hogy nagyon-nagyon gyerekes vagyok, de nem tudok mit csinálni :D
17L
köszönöm szépen, vannak még normális emberek :D
hát, azért abban nem reménykedem, hogy lehet vele valami :S csak az a baj, hogy neten is mindig ott kötök ki, le kéne foglalnom magam :D olvasok, de mindig elterelődik a figyelmem :D meg amúgy tudom, hogy el fog múlni, mert már volt ilyen :D
ennél már csak az rosszabb, ha ilyen rajongó-típus vagy, mint én, hogy persze, kiszeretsz belőle, de majd jön más :)
Én módszeresen fel szoktam kutatni a róla szóló híreket, megnézem a filmeket, zenét, mindent, ami róla szól, figyelőt állítok be róla a neten és a lehető legtöbbet meg akarok róla tudni, ez tök beteges, cikkeket fordítok le, ami vele kapcsolatos vagy interjú (szerencsére angol, nem valami extra nyelv), és nekem ez évekig szokott tartani :) Sosem növöm ki, már 32 vagyok. Mondjuk nem akarok hozzájuk menni, ennyire realista vagyok, sőt inkább kívánom, hogy boldogok legyenek valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!