Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Tök hülyeség, de nagyon tetszik nekem egy magyar "sztár", és nem tudom kiverni a fejemből. Csak nézem a videóit youtube-on, stb.
Meg olyanokon gondolkozok mi lenne, ha véletlenül valahol találkoznánk, és összejönnénk... Tudom, hogy nagyon-nagyon gyerekes vagyok, de nem tudok mit csinálni :D
17L
uccsó, hol láttad hogy beleszerettem? azt írtam tetszik.
de amúgy elég gáz, hogy a te válaszod itt a második legnormálisabb :)
csak sajnálni tudlak. biztos, hogy aki ilyen bunkó vadidegenekkel, azzal valami komoly baj van.
ja, és 100% biztos vagyok benne, hogy ha élőben találkoztunk volna, szimpatikus lettem volna.
ja, és ha így nem megy akkor megkérlek máshogy. Légy szíves válaszolj még a kérdésre! Még szeretnélek olvasni! kérlek!
Valószínűleg még 5000 vetélytársad van, bár nem tudjuk, kiről van szó.
Pár év, és elmúlik. :)
Ha élőben találkozunk már rég azért könyörögnél, hogy szóba álljak veled.
Egyébként ilyen ez, először tiltakozol aztán függő leszel, hogy is mondják, ilyen ez a pop szakma.
Nem kell elfelejteni tudatosan szerintem, attól még gondolom észreveszel más srácokat is, szóval nincs ezzel baj.
Ha meg tényleg csak ő kell, akkor mivel magyar, így elég könnyű megismerkedned vele, hidd el az ilyen ismert emberek bárkivel szóba elegyednek, mivel jó képet kell magukról mutatniuk mindenki felé... szóval az, hogy a közelébe kerülj, az abszolút reális, onnantól meg már rajtad múlik, hogy mit alakítasz. :)
Ahogy a válaszodból látom jó csajnak gondolod magad, akkor még lehet esélyed is van... nem olyan elérhetetlenek ám ezek a magyar "sztárok".
Amúgy meg az ilyen rajongás úgyis hamar elmúlik, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!