Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét csináljak, hogy a 30 perces buszúton ne legyek végig merev?
Nagggyon gáz! Nem tudom, miért lehet.. Mondjuk amúgy is könnyen merev leszek, de rohadtul NEM MÚLIK EL! :S
Tegnap a csaj, aki a másik oldalon ült, többször vigyorogva nézett, hogy hiába takarom az ölembe tett táskámmal, attól még tudja, hogy mi van. :D
Buszon úgy tudom, mással is könnyen megesik ez. De végig?! :S
szűk nadrág... abban alig-alig látszik...
Ja, és szerintem ritkán van az, hogy téged bámul valaki éppen farok-tájékon.....
inkább mutasd legközelebb a csajnak, ha tetszik, hogy látod, fél órája mint a szikla.
hátha mázlid lesz.
Köszönöm az együttérzést, meg a tanácsokat! :)
Nem akartam tolakodó lenni, ezért takartam el magam, bár néha kicsit navigálni kellett, hogy oldalra kússzon, ne fölfelé, mert rohadtul kényelmetlen volt.
Mindezt megpróbáltam feltűnés nélkül, de mindig megkaptam a jelentőségteljes mosolyokat az akcióra. :D
Ha valaki helyben felkínálja a segítségét, hát hagyom, de én nem fogom kérni... :)
Mindig tanul újat az ember ezen az oldalon.
Buszon mással is könnyen megesik? Felizgat a busz? Vagy a buszsofőr?
Kedves utolsó előtti:
Te vagy lány vagy, vagy nem buszozol, vagy nagyon szerencsés alkat vagy! :D
Biztosan valami mechanikai ingernek van hozzá leginkább köze, mint pl. a busz erős rezgése, de nem tudom igazából...
Hát nem vagyok lány. Akkor az én fiatalságomból sajnos kimaradt ez az élmény :-)De annyira nem bánom :-)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!