Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Napi hány óra gyakorlás kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi hány óra gyakorlás kell ahhoz, hogy csajozóművész legyek?

Figyelt kérdés
19f a nulláról kezdeném. Ja és mik azok az alapvető dolgok amit mindenképpen tudni kell, ha kimegyek a terepre?(pl. óvszer)
2012. júl. 31. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
nem vagy vicces b+
2012. júl. 31. 23:17
 2/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy hülyén jön le a kérdésből, de én most komolyan gondoltam.
2012. júl. 31. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:

és most komolyan erre mégis milyen választ vársz? 12óra 43 perc 52 másodpercre lesz szükséged, hogy csajozómesterré válj.

Ha van ezen kívül valami egyéb konkrét értelmes kérdésed írj privit

2012. júl. 31. 23:20
 4/9 A kérdező kommentje:
ha hétvégénként lejárok szórakozóhelyekre az elég? vagy járjak e nappal is valahova?
2012. júl. 31. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
ha szerencséd van és éppen úgy összejön, bejöttök 1másnak akkor egyetlen alkalom is elég lehet megbeszélni egy találkozót, telszámcserét és onnan már sinen vagy, ez változó...
2012. júl. 31. 23:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó akkor kicsit átfogalmazva hogy érthetőbb legyen mit akartam kérdezni: Önfejlesztéssel el lehet-e jutni a 0-ról profi csajozós szintre? és ha igen ez mennyi időbe telik mondjuk ha a hétvégéimet ismerkedésre, "gyakorlásra" szentelem?
2012. júl. 31. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
ember olyan nincs hogy profi csajozói szint xD csajozás van azt meg vagy tudod vagy nem (nem kell hozzá mellesleg egyetemi diploma nekem sincs még...)
2012. júl. 31. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
4 óra 37 perc naponta.
2012. aug. 1. 02:22
 9/9 anonim ***** válasza:
24h
2012. aug. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!