Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz szerintetek ha 1-2...

Az gáz szerintetek ha 1-2 óráig is csináljuk? A gyakorlás am is fontos nem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel még szüzek vagyunk de nemrég megvolt az első pettinggel,orállal egymás kielégítése,természetesen kölcsönösen,egy darabig heti 1 alkalommal csináltuk és gyakoroltuk,egy ideje már kb heti 3 alkalom is van ami csak jó mert mindketten nagyon élvezzük és szeretjük csinálni egymásnak és így kielégülni igaz én még nem teljesen meztelenül meg barátnőm se szokott még nagyon nekivetkőzni amivel még ráérünk sztem...általában vagy az én szobámban vagy bnőm szobájában,ha nincs otthon senki a nappalijukban csináljuk általában kb 1 vagy 2 óráig is akár persze pihenőkkel és sok orgazmussal főleg az én részemről...szerintetek nem visszük túlzásba ezeket hogy heti 3-4 alakalommal 1-2 óráig is gyakorolunk?

Ha kis törlőkendőt nem zsepiket meg illatosított és ízesített sikosítót is bekészítünk az nem gáz ugye?

Általában elég kevés ideig bírom a kézimunka,cumizást mármint 1 menetet,kis pihi után ha megy tovább minden akkor nem gáz?Aki jártasabb ezekben annak van pár tippje hogy a sima petting,orált sikosító nélkül vagy sikosítóval eggyütt még milyen módon "dobhatnánk" fel mint egy kis új fűszer?És azt belevinni?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. dec. 30. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
ami nektek nem gáz, az másnak sem, mert nincs senkinek beleszólása. Ennyi
2010. dec. 30. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
nem lenne érdekesebb igazából neki látni, mondjuk bedugni neki?
2010. dec. 30. 00:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Ott még nem tartunk de eljön az ideje annak is.
2010. dec. 30. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nektek ez így jó, nem mindegy, hogy más mit gondol?

Ha vki azt mondja, hogy ez gáz, akkor nem csináljátok tovább?

Mi az első szex előtt majdnem egy évig csak pettingeltünk, mert fiatal voltam...

Szerintem ez normális.

2010. dec. 30. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

ott még nem tartotok de már lesz*pott, kinyaltad, meg egymással henteregtek 2 órát metztelenül....

hány évesek vagytok 15?

nevetséges.

verd már beneki a jóég áldjon meg!

2010. dec. 30. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
De minek kellene "bevernie"? Neked nem mindegy, hogy mi náluk a sorrend?
2010. dec. 30. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sőt, ha romantikusan csináljátok, az még többet segíthet (tehát, besötétítés, gyertyafény, esetleg egy kis pezsgő kortól függően, füstölő ha szeretitek, stb). Ha nem akarjátok elsietni, ne tegyétek, nincs senkinek sem beleszólása (hentergős bunkóhoz címezve elsősorban). Ha neki gyors, lassítotok, ha úgy érzi mehet tovább, akkor csináljátok. Esetleg, hogy ellazítsátok a szégyenlősséget, lehet csinálni közös fürdőt, vagy együtt zuhanyozni, és teljesen kizárni minden szexuális irányú megmozdulást, de persze figyelve a másikra (megmosni egymás hátát, fürdőkádban összebújni, esetleg simogathatod is).

A kézimunkát és cumizást is el lehet nyújtani, de ehhez gyakorolni kell. A péniszeden vannak idegdúcok, amiket izgatva hamarabb elmész, ezeket kell megtalálnia, és tudnia hogy mikor nyúljon oda, mikor ne, így nagyon el lehet nyújtani, akár órákra is (barátnőm képes 2 órán át csak szájjal úgy kényeztetni, hogy ő többször is elmegy, engem pedig csak a végén enged, nagyon durva, szinte már fáj, de hatalmasat lehet élvezni a végén :D)

A "feldobást" illetőleg. Sokféle fűszer van, ami afrodiziákumként hat, különböző módon a testetekre. Ezotéria boltokban találsz még masszázsolajat, azt is ki lehet próbálni (egy rossz lepedőt leteríteni, mindkettőtöket tetőtől talpig beolajozni (lehetőleg egymást :D), majd egy kis 69, lényeg hogy mozogjatok egymáson, nagyon erotikus!), de különböző helyeken (konyha, fürdőszoba, ha olyan akkor szülők hálószobája, vagy valami kisebb hely pl seprűtartó/vegyszeres szoba, esetleg publikus helyen, mondjuk azért büntetnek), szerepjátékkal, esetleg kicsit extrémebb dolgokat is lehet belevinni. Ti döntitek el, hol a határ, és mit szeretnétek, bízd a fantáziádra :D

2012. júl. 31. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!