Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet hogy még mindig szeret ő is?
Szakítottunk a barátommal, már vagy 4 hónapja.
És a haverját nemrég ismertem meg, felvett msn-re szoktunk dumálni. Én még szeretem a volt barátomat, és ma beszéltünk msn-en a haverjával és mondta h mondta az exemnek h milyen jó csaj vagyok, és azt mondta az exem neki h ő bánja hogy vége lett. És megkérdezte tőlem a haverja h szeretem -e a még és mondtam h igen, és azt mondta hogy szerinte az exem is mert lássa rajta.
Sztem a héten tuti hogy összefutok az exemmel mert arra a helyre megyek ahol ő lakik, és ugyanabba az utcába. Azt mondta a haverja hogy majd beszél vele, de én mondtam h nem kell meg haggya de ő azt mondta h akkor is beszél.
Szerintetek mit lépjek? Ha ott leszek mondjak neki valamit? Nagyon hiányzik, és nagyon sokat gondolok rá de ha talán szeret még akkor meg kéne várnom még ő kezdeményez.
Szerintetek mit tegyek???? Ha akar valamit akkor keres?
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!