Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható az a szolgáltatás ahol neten lehet kamagra zselét rendelni futárszolgálattal?
Figyelt kérdés
Fenntartásom van az ilyen dolgokkal, jobban szeretem ha odamegyek kifizetem és elhozom megoldásokat! Esetleg tudna valaki erre megoldást?2012. aug. 7. 20:31
11/14 A kérdező kommentje:
Annak idején is feleztem de én is majd megőrűltem tőle, aztán a második tasak második felénél lettem rosszul... Most harmadolnám nagyjából! Válasz az előtted szólónak: kamagra=brutális potencianöveő ami kereskedelmi forgalomban sajnos nem kapható magyarországon... Második mégegyszer köszi!
2012. aug. 7. 21:02
12/14 anonim válasza:
Köszönöm a felvilágosítást, most már ezt is tudom:)
13/14 anonim válasza:
Én már rendeltem onnan tablettát, teljesen megbízható és diszkrét.
Nem lesz vele gondod.
14/14 A kérdező kommentje:
Azóta én is rendeltem /volna/ kb a kérdés születése után közvetlenül, de se válasz semmi! Nem lehet hogy megszünt azóta? Amúgy utolsó köszi a bíztató választ! Ja, azóta vettem egy legális tabit spx-et de meg sem közelíti a kamagrát!
2012. aug. 20. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!