Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy így nyáron nehezebb olyan embert találni aki komoly kapcsolatot szeretne? De miért?
értem én.
De sajnos ezt szemmel nehéz megállapítani, mert lehet azt látod h húú ez egy macsó és tuti csak azt akarja vagy ez egy szerencsétlen és tuti csak arra kellek neki is. vagy tuti nem lesz komoly...
Egy beszélgetés erejéig le kell ülni az adott sráccal, hogy picit megismerd és ha kétségeid vannak akkor nem muszáj folytatni...
Jólvan szívem! De ennyi! Ennyi meg kell sajnos.
Mivel nincs szupererőnk h belelássunk a másik fejébe így egy beszélgetés kell, ahhoz megtudjuk milyen. Azt ha meg csak szexet akar vagy semmi komolyat, akkor meg elutasíto.
Ezt vedd úgy, mint mikor reggel azt nézegeted, h "hmm...ez a szoknya jó lesz...nem nem lesz jó, nézzük a következőt, hmm ez sem....hümm talán ez, nem b@ssza meg ez sem lesz jó...ááá talán ez ez normálisan néz ki...talán megtaláltam a jót...a francért van 200 ruhám és miért a 200. a jó??? :)
örülök h igénybe vette szolgáltatásainkat , ha a jövőben kérdése merül fel, keressen fel e-mailben vagy személyesen aa.....
amúgy örülök h comprende! Ennyire egyszerű és ennyire nehéz egyben! :)
hát én csak komoly kapcsolatot akarok.. ami nem az, hát annak nemtudom mi értelme, kapcsolat legyen KAPCSOLAT xdd
egyébként meg én úgyan úgy akarok nyáron komolyat mint télen szal.. hát na mind1 :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!