Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkók itt az emberek? Nincs olyan kérdésem, amihez valaki ne írt be volna valami bunkóságot tök alaptalanul.
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 19:42
12/35 A kérdező kommentje:
nem lehetek terhes ha kihúzta előtte... :P
2012. aug. 7. 19:50
13/35 Mókusgyilkos válasza:
hát ha a többi kérdés is ennyire fontos és témába vágó akkor szerintem azért :)
14/35 A kérdező kommentje:
azért ide tettem fel, mert ebben a témában kaptam ilyen válaszokat főként. meg unatkozok is :D
2012. aug. 7. 19:51
15/35 anonim válasza:
A gyk-s kérdések 80%-a marhaság vagy trollkodás, 15%-át megtalálod a keresővel, 5%-a aminek van létjogosultsága és az is többségében az állatok, család kategóriákban vannak.
16/35 anonim válasza:
ha kb ilyen balf*sz kérdések vannka mér ne lehetne néha trollkodni http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__328..
17/35 anonim válasza:
Vegyél terhességi tesztet. Hidd el, ha én mondom. Terhes vagy.
18/35 A kérdező kommentje:
azért nem 80% a trollkodás... és a családban is bunkók :D nem csak velem :D
2012. aug. 7. 19:54
19/35 anonim válasza:
Ne sírj miattuk,ezek gonosz emberek.Megtöröljem az orrod?:D
20/35 A kérdező kommentje:
de én most a normális kérdésekre értem :D
Nem vagyok terhes. a reggeli rosszullétek csak az idegességtől vannak :D
2012. aug. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!