Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak érdeklődés: Ezek a fiúkat mennyire zavarják?
Figyelt kérdés
Igazából csak érdeklődöm,mert kíváncsi vagyok.
Régen túlsúlyos voltam, 90 kiló közeli, mára már sikerült 60ra lefogynom, két év alatt, de ennek vannak hátrányai. A bőr kicsit megnyúlt, megjelentek a "terhességi csíkok", végül mindemellett van pár műtéti hegem,és a csípőm is szélesebb.
Van barátom, nem azért kérdezem, de érdekel a dolog, kinek mi a véleménye :)
2012. aug. 7. 14:47
11/12 anonim válasza:
A stria gyakoribb mint hinnéd. Fiú létemre tele van vele a hátam, mert egy év alatt nőttem több mint 10 centit.
A széles csípő van akinek kifejezetten bejön. A műtéti heg meg műtéti heg. Nem tehetsz róla. Kb annyira zavaró mint az oltásnyom a vállon. Nem szép, de vele jár, és megszokható.
12/12 anonim válasza:
Nincs semmi baj a terhességi csík megnevezéssel, ez a hétköznapi megnevezés, de természetesen nem csak terhesség alatt alakulhat ki. Nekem is kamasz koromban jöttek elő a combomon, amikor elkezdtem nőni, kicsit zavar, de a volt páromat nem zavarta. nagy teljesítmény, hogy ennyit sikerült fogynod, és fokozatosan. A műtéti hegre meg azt mondom, hogy legalább a hasadon van. :) Nekem a homlokomon van egy vágás, még kis koromban szereztem, de soha nem zavart az ismerkedésbe, csak közelről látszik. És általában tetszem a pasiknak. Szóval a hason lévő vágás az semmi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!