Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha szerelmes vagyok a számítógépembe?
Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni, belezúgtam a profi felszereltésgű számítógépembe, nem érdekelnek már a nők sem annyira, egész nap kockulok, videótvágok, programnyelveket tanulok, angolul tanulok, filmeket nézek a hatalmas képernyőmön, néha játszok stb. Ez baj? Kinövöm? Vagy mi lesz velem? XD
17/f
2012. aug. 7. 13:49
11/36 anonim válasza:
Az Amnesia úúhh, ember, életem játéka, nemsokára jön ki a 2-t:$$$$$
12/36 A kérdező kommentje:
FullHD* elírtam :P
2012. aug. 7. 13:59
13/36 anonim válasza:
16 giga RAM? Ember, te a NASA szimulációs gépeit akarod irányítgatni? Nekem a 4 is olyan sok, soha nem használom ki, pedig legújabb játékokat is lazán viszi a gépem :O
14/36 anonim válasza:
Hát figyelj ebbe én is bele tudnék zúgni..
15/36 anonim válasza:
Én félek a számítógépemtől:$ Nem szeretem az ilyen hiper okos dolgokat, az okos telefonra is ferdén nézek. Pedig 18 vagyok, pont az 21 sz. gyermeke. És egyszerűen nem csípem. Persze lenyűgöz, meg minden, de szerintem félelmetes ez a mai technika. Inkább kiülök hintázni mint egy kislány:$ Persze azért van mint elkockulok én is:D NA ez egy fura komi lett xD
16/36 anonim válasza:
nem olyan sok az a 16 giga ram ma már... jó soknak sok, de egyre elterjedtebb lesz a 8giga és ha ezt nézzük.. nekem 4 éve 8 giga van...
17/36 anonim válasza:
Nekem csak 6 giga RAM-om van, akkor most gáz vagyok??
Bár mostanság akarok venni új gépet..Igaz én csak laptopban gondolkozom, de akkor már i7-nél nem adom lejjebb:DD
18/36 anonim válasza:
Inkább rám költsétek a pénzt pls:$ xdd főiskolára akarok menniii:'(
20/36 anonim válasza:
Sunset
én meg Írországba..szóval kell a bankszámlám???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!