Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit néztek 1 fiúba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit néztek 1 fiúba?

Figyelt kérdés

Mik azok a szempontok hogy egy fiú megfeleljen azoknak a dolgoknak amit egy lány akar kinézni belőlük?

Magyarul:Milyennek kell lenni egy fiúnak?

-Külső

-Belső

-Stb.

2012. aug. 7. 11:10
 1/8 anonim válasza:
Fiú vagyok. Szerintem az "igazi" lányoknak, nem pedig azoknak az egoista plázacicáknak nem sokat számít a külső. Igazából annyira nekem sem. A belső sokkal fontosabb.
2012. aug. 7. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is ez alatt érvelnék,de 1 lány véleményére is kíváncsi volnák.
2012. aug. 7. 11:25
 3/8 anonim válasza:

szia...nos, a külső legyen ápolt, nem kell a megtestesült tökéletességnek lenni...ami a belsőt illeti,-ami sokkal fontosabb- legyen kedves, humoros, udvarias...

17/l

2012. aug. 7. 11:59
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi, de azért szerintem az se árt hogyha a fiú jóképú,helyes
2012. aug. 7. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez bennem mind megvan.
2012. aug. 7. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

volnák helyett volnék:)

de mind1..

Szerintem sem a külső a legfontosabb..persze senki sem tagadhatja, hogy az adja az első benyomásunkat a másik illetőről, így nagy hangsúly van a megjelenésen is..de az csak az elején számít igazán:)

A külső megfog, a belső megtart.:)

Legyen ápolt, nem árt ha helyes, de nem is gond ha nem az...csak azért adjon magára...

belső meg...hát legyen udvarias, kedves, figyelmes és komolyan is el lehessen vele azért beszélgetni ha kell, de legyen humora is:)

2012. aug. 7. 13:35
 7/8 anonim válasza:
Én pl. megnézem egy fiú arcát, legfőképpen a szemeit, aztán jöhet a test. Nem muszáj mindennek teljesen tökéletesnek lennie, gondolok itt arra, hogy nem muszáj, hogy kisportolt legyen vki, de lehetőleg ne legyen nagyon elhízva...A belső szintén nagyon fontos.Ha az nem megnyerő, akkor nem is érdemes belekezdeni még egy kötetlen, baráti beszélgetésbe sem...
2012. aug. 7. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Tulajdonságaim:

Külső:helyes,kék szemű(nagyon sokan dícsérik),13/f,40kg,azaz vékony.

Belső:kedves,szerény,udvarias,vicces.

milyen esélyem van a lányoknál?

2012. aug. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!