Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a csávómmal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a csávómmal, ha mindig WoW-ozik?

Figyelt kérdés

Régebben még én is leültem vele játszani, mert ha ezt élvezi, akkor nem akarom tőle elvenni ezt a dolgot, de engem nem kötött le.

Amikor velem van, akkor is erről beszél, 80-as szintű hunter vagy mi a fene és (komolyan!!) napi legalább 10 órában tolja.

Beszéltem már vele erről, hogy inkább szervezzünk közös programokat és vegye kicsit vissza a játékot, de ő azt mondta, hogy neki jó közös program lenne, ha együtt játszanánk.

Nem akarom elhagyni, már másfél éve együtt vagyunk és kb 1 évig nem WoW-ozott, tökjó volt minden, most meg egy dagadt kocka, már bocsánat.

21L

2012. aug. 7. 08:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. (Bár lelkileg épp ilyen nehéz)

Kérdezd meg neki, hogy mi a fontosabb? pláne 20 körül, kevesebb (tehát nem semmi, hanem csak kevesebb) játék, vagy te. Hagyd dönteni. Ő dönt, te annak megfelelően cselekszel.

Mi értelme van 20e-ért billentyűzetet venni? Jeez...

2012. aug. 7. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Fantasy geek.

Nem könnyű eset, de menthető, ha tudod hogy bánj vele. Ha WoW-ozik, és hunter (nem WoW-ozok, de az vadászt jelent szóval valami fegyveres lehet) akkor szereti a hideg fegyvereket. Valahogy ezt kellene kihasználnod. Pl. beszélj vele, komolyan, megértően, hogy miért tetszik neki (gyanús, mert szeretne olyan lenni). Mondd neki hogy miért nem csinálja élőben. Ne csak szeressen olyan lenni, de akarjon is. Bizony. Röhejesnek hangzik, de hidd el több előnye is van. Ha megtanul pl. kardozni, akkor az azért neked is jól esik. Az biztos, hogy az edzések rövid úton leviszik a súlyfeleslegét is. Az edzések mellett nem lesz annyi ideje gép mellett lenni, ráadásul a libidóra is hat.

Programok. Kezdetnek bármelyik közeli várba menjetek el.

Vagy túrázni, hegyekbe. Nem teljesítménytúrának, csak hogy ott legyetek. Kicsit, mintha áthoznád az ő világát ide.

Hidd el, nem levegőbe beszélek. Fantasy mániás vagyok, 10 éves korom óta szerepjátékozok (nem WoW, hanem könyves-mesélős, bár max kéthetente-havonta). 3 évig hagyományőrző voltam, több helyen felléptem, csak félbe kellett hagynom iskola miatt, Azóta már csak a szekrényben van a kardom.

2012. aug. 7. 19:59
 23/23 anonim ***** válasza:
az interneten bolyongtam sokáig és egy idő után kialakult nálam egy érzék, egy ösztönös reakció ami egy kis flegma arckifejezésben nyilvánul meg...olyan mint pókembernél a pókösztön....csak ez akkor lép működésbe mikor fake szagot érzek....mint pl most
2012. aug. 7. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!