Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a csávómmal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a csávómmal, ha mindig WoW-ozik?

Figyelt kérdés

Régebben még én is leültem vele játszani, mert ha ezt élvezi, akkor nem akarom tőle elvenni ezt a dolgot, de engem nem kötött le.

Amikor velem van, akkor is erről beszél, 80-as szintű hunter vagy mi a fene és (komolyan!!) napi legalább 10 órában tolja.

Beszéltem már vele erről, hogy inkább szervezzünk közös programokat és vegye kicsit vissza a játékot, de ő azt mondta, hogy neki jó közös program lenne, ha együtt játszanánk.

Nem akarom elhagyni, már másfél éve együtt vagyunk és kb 1 évig nem WoW-ozott, tökjó volt minden, most meg egy dagadt kocka, már bocsánat.

21L

2012. aug. 7. 08:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
fünof, azért ilyen szar a világ, mert egyeseknek a WoW egyenlő a barátnőjükkel... vagy a barátnőjük annál alacsonyabb szinten van. az tuti, hogy több lány szenved, mint fiú. az ehhez hasonló fiúk pedig nem érdemlik meg barátnőjüket. a legokosabb az elhagyás, talál más vkit, akivel többre megy. Sokkal! 21/F
2012. aug. 7. 09:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Most vicceltek, a WoW sokkal jobb a nőknél. Bár tudnám mi az...
2012. aug. 7. 09:31
 13/23 TheHutyutyu ***** válasza:
Játszál te is a Wowwal is WOW szexeljetek :D :D
2012. aug. 7. 09:36
 14/23 anonim ***** válasza:
WOW AZ ÉLET!
2012. aug. 7. 09:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Egy szar játék, amire egyesek felizgulnak.. Nem játszodtam, nem is akarok! Éljenek a csajok! Az emberi értékek sokkal fontosabbak, mint egy álomvilág... 21/F
2012. aug. 7. 09:41
 16/23 anonim ***** válasza:
15-ös majd akkor is ezt mond ha századjára is kikosaraznak:)
2012. aug. 7. 09:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor százegyedjére is megpróbálod.
2012. aug. 7. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem a testvérem ilyen de detto :D 16 éves, ereje teljében van és állandóan játsszik néha felkel hajnali 6 kor csak azért hogy WoW-ozzon... Itthon semmit sem csinál én meg ha nem két gépünk lenne szerintem soha a büdös életbe nem tudnék leülni elé. Nemrég szakítottak a barátnőjével is akivel majdnem egy évig együtt voltak. Igaz a lány megcsalta és azért mentek szét... van egy sanda gyanúm hogy a lány csak szeretetre vágyott míg a pasija állandóan a gépet nyúzta... Ennyit erről. Szerintem beszélj vele az lesz a legjobb megoldás, ha továbbra is a wow lesz az élete akkor pedig szakítsatok, én sem tudnék ilyen pasival együtt lenni :/
2012. aug. 7. 09:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy mi a probléma, ha nem érti meg, és folytatja akkor is, téged elhanyagol, akkor sajnos nincs más megoldás, csak a szakítás... Úgy neked is jobb lesz, és neki is, mert addig WOW-ozik, ameddig csak akar.
2012. aug. 7. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:
ma 8:48 ez a legnagyobb féregség amit lehet csinálni! fél évi munkáját teszed tönkre te szerencsétlen hülyegyerek!
2012. aug. 7. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!