Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, és belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok, és belém szeretett egy fiú. És én is kedvelem őt! De túl nagy a távolság köztünk! És félek hogy ez nem fog működni köztünk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lementem vidékre nyaralni,és az unoka tesóm osztálytársa belém szeretett,És hát beszélgettünk elég sokat, és megkedveltem! megkérte hogy járjunk, én meg azt mondtam neki hogy adjon még egy kis időt! ezt azért mondtam,mert egy, félek hogy mit szólnak majd a szüleim, kettő túl nagy a távolság, és félek hogy ez igy nem működne! :( mit tegyek? mondjak igen-t,vagy nem-et mondjak?

2012. aug. 7. 00:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
13 éves! Nem csinálok Túrós táskát! :P
2012. aug. 7. 21:16
 12/19 Johii válasza:
71%
Szerintem még várjatok ezzel, még fiatalok vagytok! Nem járnátok jol vele... Egy távkapcsolat nehéz, és be kell érni rá, majd legfeljebb ha idösebbek lesztek, akkor már azt is fontolora vehetitek hogy össze költöztök, de ha a szüleid is kérdöpont, akkor méginkább felejsd el, még elötted az élet. Tudom nehéz lemondani rola hisz szereted, de igy még nehezebb...
2012. aug. 7. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia:)Hasonloan jartam en is egyszer...nem-et mondj,mert maskepp nincs semmi ertelme...
2012. aug. 10. 16:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) És nem-et mondtam neki. És úgygondolom helyesen... :)
2012. aug. 10. 20:46
 15/19 Habert Ádám válasza:

ár sztem késő a válaszom, de nem-et kell mondani, és ha tényleg szeret, akkor küzdeni fog érted.Ha meg nem akk gyökér *-*

(Am csaj vok, csak a felhasználómon van fiú nevem)

2012. szept. 17. 17:22
 16/19 A kérdező kommentje:
igen, kiderült h egy nagy gyökér...de azért köszi a választ! :)
2012. szept. 18. 19:32
 17/19 anonim válasza:
én is későn szólok de tényleg szar én is jártam így csajjal kb 3hónapig tartott a távkapcsolatunk de ne tudd meg miért és am én bírtam tovább és nem forditva mint az esetek nagyába :D
2012. nov. 28. 17:45
 18/19 anonim válasza:
Mondj igent majd skype-on beszéltek.Ne halgass a túrosbuktásokra am mennyi a srác és te mennyi vagy?! BETTY
2013. jún. 8. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a túrósbuktásokra:DDDDDDDD De ari
2013. jún. 8. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!