Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jófiúból hogy lehet rosszfiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jófiúból hogy lehet rosszfiú?

Figyelt kérdés
Azt már értem miért a "rosszfiúk" kellenek a lányoknak. Most az a kérdés, jófiúból hogyan lehet rosszfiú, ha egyáltalán lehetséges.
2012. aug. 6. 22:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem megváltozni szeretnék. csak áttörni a gátlásaimat és a felszinességet. pont hogy nem ez vagyok én, kihoznám magamból a "rosszfiut"
2012. aug. 6. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a válasz nagyon egyszerű: Mindig aszerint cselekedj, amit VALÓBAN érzel! (Persze ésszerű keretek között.:D)
2012. aug. 6. 23:11
 13/17 A kérdező kommentje:
kösz, tényleg csak ezen mulik, erre nincs recept :) ezek után aszerint cselekszem
2012. aug. 6. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ha tudtam segíteni, és hajrá! :)
2012. aug. 6. 23:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem most 1 hét alatt sikerült full jófiúból, full rosszfiúvá válnom!

Ezalatt az 1 hét alatt lett 2 barátnőm is :D

(komoly)

2012. aug. 7. 01:34
 16/17 anonim ***** válasza:

A kettes jól leírta amit mondani akartam. Amúgy meg wazz, nem kell loholni egy lány után mint egy kutya mert te jó fiú vagy. A kettő nem függ össze.

Igazából ez ugyanolyan lenne, hogy megjátszod hogy rossz fiú vagy, "oh na most akkor ezt meg ezt csinálom, mert most jó fiú vagyok, mhhmm na holnap azt hiszem rossz fiú leszek". Legyél önmagad, meg próbálj minél nyugodtabb/felszabadultabb lenni.

Közbe észrevettem hogy ezt is írták, szóval ennyi. Amúgy tényleg nincs rá recept, ezért kell azt csinálni amit érzel, mert amúgy épp ésszel nem lehetne az élet dolgait tudatosan folyamatosan követni.

Pl. az ha mindig neked kell kitalálni mi legyen a kaja, idegesítő lehet, ha meg folyton ezen járna az agyad hogy na most hogy viselkedj úgyszintén, csak még rosszabb.

2012. aug. 7. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
A tej helyett igyál kakaót,és csináld néha ne csináld meg a házid.Na ettől leszel rossz fiú,és csak úgy bukni fognak rád a csajok.
2012. aug. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!