Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem tényleg csak pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg csak pár évig tart utána átalakul szeretetté? Van esetleg valakinek ellentétes tapasztalata?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 22:39
 1/7 anonim válasza:
Csak a résztvevőkőn múlik. A szerelem olyan mint egy gyémánt , és az ékszerészek munkáján áll vagy bukik az értéke :). Ismerek egy olyan házaspárt akik 2 gyerek és 20 év után is repkedtek . Egyébként egy isteni kapcsolatnak nem feltétlen hozzávalója a szerelem , annál inkább a szeret és szenvedély együttes megjelenése. Megkérdezhetem , miért merült fel benned ez a kérdés?
2012. aug. 6. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4-5 éve tart, de ismerek olyanokat is, akiknél 23-24! :)
2012. aug. 6. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma fejeztem be a Jane Eyre c. könyvet,amelyben azt írja a főszereplő nő, hogy 10 év után is ugyanolyan szerelemben élnek, így jutott eszembe, hogy megkérdezem létezhet-e a valóságban is ilyen(nekem nincs túl sok tapasztalatom e téren). De egyébként régóta foglalkoztak ez a kérdés.
2012. aug. 6. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyanokról tudok (tapasztalatom még nekem sincs), akik hullámzásról számoltak be. Szeretik egymást, néha pedig újra fellángol a szerelem is. Ezért nyilván tesznek is, az egyik pár így, a másik úgy. Úgy sejtem, ezek a későbbi "szerelemhullámok" nem olyanok, mint az első idők, a titokzatosság, az ismeretlen megismerése iránti vágy már nincs benne (vagy nem annyira), de szerintem sokkal mélyebb érzelem lehet.
2013. febr. 5. 00:00
 5/7 anonim válasza:
Szerintem pedig csak a beteljesuletlen szerelem tart orokke .
2013. febr. 5. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a tudósokat, hogy hogyan láthatnak bele mások fejébe: mi alapján állapítják meg azt, hogy 4év után átalakul szeretetté: ez egy olyan orbitális baromság, hogy rossz hallgatni. Gondoljatok csak bele, ahány ember, annyiféle érzés, és szeretet, szerelem... önmaguk számára képtelenek az emberek megfogalmazni az érzéseiket, nemhogy még más állapítsa meg azokat!
2013. febr. 5. 02:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Fennmaradhat a szerelem de azért bizony tényleg tenni kell, odafigyelni a másikra, meghallgatni stb.
2013. febr. 5. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!