Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Nyáron nálatok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Nyáron nálatok is látszik a fehér bőr a melleiteknél és a puncitok körül? Vagy hogy napoztok h ne legyen fehér?

Figyelt kérdés
12 évesen még nagyon melleim sinscenek de zavar vagyon :S help pls
2009. júl. 19. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
tesi órán leveszed a bugyidat??? amúgy meg szted az osztálytrsaid nem napoznak? vagy ők meztelenül napoznak? senki sem foglalkozik ezzel, nekik is ugyanilyen lesz.
2009. júl. 24. 22:21
 12/20 Sexylady ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem hülye vagy.... aki napon barnul le, és nem nudizik, annak sem barnul le fürdőruha alatt... ha igen, akk meg lécci adjon vki tippet h hogy csinálja... és am meg nyugi... senkit sem fog érdekelni, h a melled helye, és egyéb területek fehérek...
2009. júl. 24. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Hallod látszik,hogy itt a nyár és nagyobb problémád sincs ennél.Irigyellek érte.Azért azt megsúgom,h más is napozik,másnak is ott marad a nyoma és kb senki sem tartja ezt gáznak,de mégcsak nem is foglalkozik vele.Lealább látod,h mennyit barnultál.Ha nem tudsz jobbat és ennyire égető problémának érzed,akkor kend be önbarnítós testápolóval.Az puncidat azért szerintem kihagyhatod,nem látja senki és talán Te se halsz bele ha fehér marad.Élvezd inkább a nyári szünet hátralevő részét.
2009. júl. 24. 23:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cikibb, ha le vagy barnulva a ciciden meg a puncidon is mert igy látszik, hogy meztelenül napoztál.. :D Nyugi mindenki úgy barnul, nehogy már ennyire zavarjon ;)
2009. júl. 24. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

sztem izgató, ha egy csajnak fehérebb nyáron a bőre a melltartó meg a bugyi alatt :P

17/F

2009. júl. 24. 23:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előtttem szólóhoz. Imádom amikor egy nőn fehér"foltok" vannak:-)
2009. júl. 25. 00:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szted a táborban a többiek h néznek ki?főleg ha veled egykorúak?ennyi idősen ilyesmi nem kéne zavarjon,hidd el senkit nem érdekel h hol fehér
2009. júl. 25. 00:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen fiatalon, a puncid, csak rád tartozik, meg esetleg a nőgyógyászra. De ha el kell menned nőgyógyászhoz, ő sem azt nézi, hogy lebarnult-e a puncid!
2009. júl. 25. 06:56
 19/20 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:07

Mert szerinted az a normális, ha 12 évesen a fehér pinája miatt hisztizik az ember lánya, nem?

(Én nem teszek fel ilyen idióta kérdéseket.)

2009. júl. 25. 13:18
 20/20 anonim ***** válasza:
önbarnító?
2010. febr. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!