Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nyáron nálatok is látszik a fehér bőr a melleiteknél és a puncitok körül? Vagy hogy napoztok h ne legyen fehér?
12 évesen ki látja, hogy neked a cunád és a melled fehér??
Egyébként szolárium, vagy ha családi házban laksz és a kertben tudsz napozni, akkor tedd meg..
hát nem tudom hol élsz, de ha mondjuk falun, akkor valami oldalról lehatárolt helyen , ahova senki nem lát be, akkor nyugodtan napozhat bikinifelső nélkül. az meg, hogy a bugyi helye nem barna, miért zavar? 12 vagy...nem mutogatod még senkinek sem gondolom. ennyi idősen még a szolárium is nagyon nagyon korai.
amúgy, nem értelek, miért zavar, főleg ilyen fiatalon :D
20/L
a suliban hol látszik hogy a melled meg bikinivonal fehér? miben jársz te iskolába?:)
a zuhanyban meg ki nézegetne mégis? amúgy meg ott az érdekli a legkevésbé a többi lányt...
Melleid sincsenek, de már azon izgulsz, hogy fehér marad a pinád.
Hát gratulálok...
mielőtt leszólnátok segítsetek neki elvégre erről szól a fórum.
kedves előző 2 válasz adó ha nektek lesz vmien problémátok és ki írtok róla 1 kérdést gondolom elvárjátok majd h kielégítő választ kapjatok nem de?
kérdezőnek: szolárium nagyon durva dolog nálunk a házba úgy lekapta vmeik asszonyt a szauna h pecsenye kacsára hasonlít ^^
próbáld meg vhogy a kerti dolgot kipróbálni nemhiszem h akkora a forgalom a környéken h látnának pont akk
én bugyiba szolizok.h lássam mennyit barnultam.:-)
nemm ciki,sztem a többi lánynak is olyan lesz a táborban.nehogy már ezért ne érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!