Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Nyáron nálatok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Nyáron nálatok is látszik a fehér bőr a melleiteknél és a puncitok körül? Vagy hogy napoztok h ne legyen fehér?

Figyelt kérdés
12 évesen még nagyon melleim sinscenek de zavar vagyon :S help pls
2009. júl. 19. 23:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen ki látja, hogy neked a cunád és a melled fehér??

Egyébként szolárium, vagy ha családi házban laksz és a kertben tudsz napozni, akkor tedd meg..

2009. júl. 19. 23:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom hol élsz, de ha mondjuk falun, akkor valami oldalról lehatárolt helyen , ahova senki nem lát be, akkor nyugodtan napozhat bikinifelső nélkül. az meg, hogy a bugyi helye nem barna, miért zavar? 12 vagy...nem mutogatod még senkinek sem gondolom. ennyi idősen még a szolárium is nagyon nagyon korai.

amúgy, nem értelek, miért zavar, főleg ilyen fiatalon :D

20/L

2009. júl. 19. 23:04
 3/20 A kérdező kommentje:
hát szeptemberben a suli is gáz mert még láccik, meg táborba is megyek és ott a zuhany...de a kertbe belátnak...lhet akkor szoli bár lehet fiatalnak néznek
2009. júl. 19. 23:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen nem valószínű, hogy be fognak engedni...elvileg 16 vagy 18 év (nemtom biztosra melyik kor) alatt nem is használhatnák az emberek. kislány vagy még, a bőrödnek nagyon megterhelő lenne a szoli.
2009. júl. 19. 23:09
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

a suliban hol látszik hogy a melled meg bikinivonal fehér? miben jársz te iskolába?:)

a zuhanyban meg ki nézegetne mégis? amúgy meg ott az érdekli a legkevésbé a többi lányt...

2009. júl. 19. 23:11
 6/20 A kérdező kommentje:
tesi óra pl. égő lehet mások előtt, inkább maradjak fehér mint a fal
2009. júl. 19. 23:13
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
haha szoláriumba mennél most kislány? tudod, hogy akkor olyan 20 éves korodra már milyen gusztustalan narancssárga színű lenne a bőröd? szerintem nincs nagyon fogalmad róla. de végülis mindegy, mert ha mondjuk 16-18 évesen kezdesz majd szoláriumozni, akkor meg 25-30 éves korodra lesz undorító narancssárga bőröd. 40 éves korodra meg csupa ránc is leszel pluszba. sok sikert hozzá.
2009. júl. 20. 00:18
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Melleid sincsenek, de már azon izgulsz, hogy fehér marad a pinád.

Hát gratulálok...

2009. júl. 20. 02:07
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

mielőtt leszólnátok segítsetek neki elvégre erről szól a fórum.

kedves előző 2 válasz adó ha nektek lesz vmien problémátok és ki írtok róla 1 kérdést gondolom elvárjátok majd h kielégítő választ kapjatok nem de?

kérdezőnek: szolárium nagyon durva dolog nálunk a házba úgy lekapta vmeik asszonyt a szauna h pecsenye kacsára hasonlít ^^

próbáld meg vhogy a kerti dolgot kipróbálni nemhiszem h akkora a forgalom a környéken h látnának pont akk

2009. júl. 24. 22:07
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

én bugyiba szolizok.h lássam mennyit barnultam.:-)

nemm ciki,sztem a többi lánynak is olyan lesz a táborban.nehogy már ezért ne érezd jól magad!

2009. júl. 24. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!