Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki életébe eljön egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki életébe eljön egyszer a szerelem? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Én 25 vagyok és még nem voltam szerlemes pedig már nagyon szeretnék, jó tizen valahány éves koromban tetszettek fiúk, de szerintem az nem szerelem volt.

Reménykedhetek még benne, egy boldog, komoly kapcsolatban? Edgig csak egy barátom volt, aki elhagyott, de nem voltam belé szerelmes, csak nagyon kötődtem hozzá, nagyon megszerettem, igaz csak 3 hónapig voltunk együtt;˙(

2009. júl. 19. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 18. Volt már barátom, de én sem voltam még szerelmes. Szerintem mindenkinek ugyanannyi esélye van, hogy megtalálja az igazit. Soha ne add fel, járj nyitott szemmel, találkozz sok emberrel, és akkor jön majd a nagy Ő, amikor a legkevésbé várnád. Jönnie kell...
2009. júl. 19. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nemtom... Egyszer biztos mindenki lesz szerelmes...:)

Mondjuk engem nem érdekel, nem vagyok egy szerelmes típus...:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 30. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenki lesz szerelmes, valaki úgy hal meg, hogy egyszer se volt az. És nem csak a gyerekekre gondolok itt, akik korán haltak meg, felnőttek is vannak így, még csak nem is fiatalok, hogy egész életükben egyedül éltek, és nem is vágytak párra. Most biztos jönnétek azzal, hogy az ilyen emberek betegek, de nem, legalábbis nem mind.

De te egyszer biztosan leszel szerelmes, ha ennyire vágysz rá :) Sok sikert és kitartást hozzá!

2009. júl. 30. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
azt, hogy ez egy közhely...
2009. júl. 30. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, mindenképpen reménykedhetsz még szép, boldog kapcsolatban:). Még csak 25 éves vagy, van még elég időd megtalálni a párodat. Szerintem nem mindenki esik nagy szerelembe élete során. Tán olyan is van, aki életében sosem lesz szerelmes. De ettől függetlenül a szerelem érzése nélkül is vannak boldog, jól működő kapcsolatok. Meg a szerelem is mindenkinek mást jelent... Hosszú távon sokkal fontosabb a hasonló értékrend, érdeklődés, fizikai vonzalom. Te mindenképpen bízz egy szép kapcsolatban, hiszen olyan fiatal vagy még:). Talán épp akkor leszel majd szerelmes, mikor a legkevésbé sem várnád.
2009. júl. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!