Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki életébe eljön egyszer a szerelem? Mit gondoltok erről?
Én 25 vagyok és még nem voltam szerlemes pedig már nagyon szeretnék, jó tizen valahány éves koromban tetszettek fiúk, de szerintem az nem szerelem volt.
Reménykedhetek még benne, egy boldog, komoly kapcsolatban? Edgig csak egy barátom volt, aki elhagyott, de nem voltam belé szerelmes, csak nagyon kötődtem hozzá, nagyon megszerettem, igaz csak 3 hónapig voltunk együtt;˙(
Hát nemtom... Egyszer biztos mindenki lesz szerelmes...:)
Mondjuk engem nem érdekel, nem vagyok egy szerelmes típus...:)
-ReapeR-23/F
Nem mindenki lesz szerelmes, valaki úgy hal meg, hogy egyszer se volt az. És nem csak a gyerekekre gondolok itt, akik korán haltak meg, felnőttek is vannak így, még csak nem is fiatalok, hogy egész életükben egyedül éltek, és nem is vágytak párra. Most biztos jönnétek azzal, hogy az ilyen emberek betegek, de nem, legalábbis nem mind.
De te egyszer biztosan leszel szerelmes, ha ennyire vágysz rá :) Sok sikert és kitartást hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!