Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elszúrtam? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki szerelmes volt belém de engem akkor nem érdekelt. az egyik legjobb barátom volt de elmondta h szeret és kérdezte h járnék-e vele. nemet mondtam.. és elávolodtunk egymástól. én ezt nagyon bánom, és szeretnék vele kibékülni és talán járnék is vele..de nemtoom h ő most mit érez.

13/F

2009. júl. 19. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle...Senki nem tudja megmondani mit érez, csak ő.
2009. júl. 19. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikor jöttél rá, hogy "kell neked" ?:S

Próbáld meg újra "visszahódítani" :)

2009. júl. 21. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez aranyos, 13 évesen :)

Próbáld felvenni vele a kapcsolatot! Msn, telefon, e-mail, a mai világban már nem olyan nehéz. Ha nem reagál, akkor keresd meg valami ismerősét, barátnőjét, testvérét! Ha ez se jön össze, akkor hagyd az egészet, fiatal vagy még, rengeteg időd lesz lányokkal ismerkedni!

2009. júl. 28. 19:19
 4/7 Naga_Chevalier ***** válasza:

Basszus!!! Rohanj és ki ne hagyd!!! Ki tudja?

De ha nem jön össze akkor sincsen semmi baj.

Busz és nő után ne szaladj! Jön a következő.

2009. júl. 28. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagycsoporból elballagott már a lány?
2009. júl. 28. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Pf.most mér oltod?te isvoltál 13éves és gondolom szerelmes is..:) Amugy a kérdezőnek meg szerintem keresdfel érdeklődj iránta kérdezdmeg hogyvan mostanság,mond el hogy hiányzik neked és szeretnéd ha ujra joban lennétek...:)

16/L

2009. júl. 28. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor én 13 éves voltam, ezerrel néztem a Dragon Ball Zed-et, meg toltam a világháborús játékokat és tengóztam a haverokkal az utcán, és állandóan hülyültem az osztályban. Lányok?

Hol foglalkoztam már velük 13 évesen!

Őszintén megmondom, 17 és fél évesen kezdtem el először próbálkozni lányok körében.

2009. júl. 29. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!