Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm de olyan ismerős, hogy látásból ismerjük egymást. Sose mondok ilyet de nem éppen egy szuper csaj sőt kifejezetten csúnyácska. Nagy krumpli orr, aránytalan nyomott fej, és egyáltalán nem nőies. Mégis egy ribancként viselkedik és hihetetlen beképzelt. Vannak képei amin a melleit összenyomja és direkt behajol stb...

Mégis kb minden héten más pasival van kapcsolatban és beharangozza, hogy örökké szereti. Olyan képeket tölt fel közösségi oldalra, hogy minden szögből smárol vagy egyéb. És még a kép címei is bomba nő pasijával vagy ilyenek meg jó csaj vagyok című. És mindegy milyen pasi csak gondolom megdugják és annyi utána kidobja. De tényleg olyan rút egy csaj borzalmas. :S Én szánalmasnak találom. Ti mit gondoltok?

Én sem vagyok szép de csúnyának se mondom magam de mégse viselkedek ribiként pedig megtehetném ha akarnám de nem akarom mert szánalmas viselkedésnek tartom.

2012. aug. 6. 12:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó ez most ne legyen kérdés mi érdek kapcsolat és mi nem. Nem ez volt a kérdésem :)
2012. aug. 6. 14:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Elnézést, de véleményt csak úgy tudok írni, ha tisztázom mely fogalom alatt mit értek. :)
2012. aug. 6. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom ezzel kompenzál. Tudja, hogy csúnya és így akarja a legtöbbet kihozni a helyzetéből. Ha már (szerinte) kapcsolatra nem kell, akkor az is jó neki, ha szexre kell. A ribikre meg mindig vannak vevők.
2012. aug. 6. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy van, a pasik bárkivel összefekszenek. Ha egy csajnak csak szexre kell fiú, még ronda is lehet ezek szerint.
2012. aug. 6. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!