Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az ÉRETT 16-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az ÉRETT 16-17 éves lányok?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki félreértené NEM társat keresek.Csupán eszembe jutott,hogy mindenhol hallani hogy az ilyen korú lányok sokkal érettebbek mint a fiúk..de én személy szerint egyetlen ilyen lánnyal sem találkoztam még,pedig sokat ismerek és egy jónevű gimnáziumba járok.Ehhez képest mind borzasztóan komolytalan,műveltségük 0,csak a kis csajos dolgaik(pletykálkodás,egymás fúrása,bulizás,szépítkezés stb.) érdekli őket.Persze van néhány komoly,de azok a legcsúnyábbak..kezdem azt hinni hogy az ilyen lányok csak gyk-n léteznek.:/

2012. aug. 6. 12:31
1 2 3
 11/25 Mókusgyilkos ***** válasza:

NEM! a szépség NEM relatív!! fogjátok már fel XD

relatív valami ha más viszonyrendszerbe változik az ÉRTÉKE!

pl: a sebesség relatív mert a világító fényszóróval haladó vonaton a fény a földhöz képest fénysebesség + a vonat sebességével halad a földhöz képest viszont a vonathoz képest csak fénysebességgel.

ha olivia wilde áll a fehér semmibe akkor szép

ha mellé rakod lassie-t továbbra is szép marad nem lesz szebb de kevésbé szebb se.

2012. aug. 6. 12:45
 12/25 A kérdező kommentje:
DE ISMERKEDEK!Nem csak külsőről ítélek!Ha egy lány rokonszenves külsőre,azzal elbeszélgetek,de közben kiderül hogy belsőre ilyen..
2012. aug. 6. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:

"Mindezek mellett szőke, nagyon csinos, igazi cicababa műkörömmel."

Akkor nem érett, mégkevésbé értelmes. Értelmes ember nem néz így ki, egyetemre meg bármilyen strébert felvesznek, csak tanulni kell. De ez nem párosul a tehetséggel. A tehetséges emberek nem színötös tanulók, de még nem is biztos, hogy a 4-es átlagot elérik.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 6. 12:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol, mivel a 16-17 éves lányok úton vannak a kamasz kor és a felnőtt kor között, és ennek megfelelő érettségi szinten állnak. Testileg már fejlettek, de egy nő korántsem attól válik éretté, hogy vannak mellei....

Szóval ezek a lányok még LÁNYOK, felnőtt értelemben vett érettséget ebben a korosztályban még butaság keresni.

Nem elítélem őket, hiszen üdék, frissek, gyönyörűek stb... csak éppen még nem érettek. és ez jól is van így.

2012. aug. 6. 13:03
 15/25 anonim ***** válasza:

ez teljesen egyénfüggő.. van amiben jobban, érettebben kezelem a dolgokat, mert senkinek sem tökéletes az élete és a körülöttem lévő hibákból tanulok, ugyanakkor van hogy tudom hogy gyerekes, mégis úgy viselkedem, valószínű azért mert gyerek vagyok még:D és élvezem is amíg lehet:)

16/l

2012. aug. 6. 13:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Elméletileg minden lány tud komoly lenni csak kell valaki aki ezt kihozza belőle. Az sem biztos, hogy az az érettebb aki komolyabban viselkedik P.P.
2012. aug. 6. 13:18
 17/25 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 13:23
 18/25 anonim ***** válasza:
Érett 16-17 éves lányok? Ez olyan, mint szabadföldi körtefán érett gyümölcsöt keresni júliusban.
2012. aug. 6. 14:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én. Nem, nem nagyképűségből beszélek. Szerintem nem vagyok csúnya, mások szerint pedig nagyon szép vagyok(ezzel vitatkoznék azért), barátságos, nyitott ember vagyok, aki szeret ismerkedni. Ezenkívül nagyon szeretek olvasni, hangszereken játszani, fényképezni, illetve minden egyes héten szeptembertől júniusig elmegyek a színházba. Nekem ezek nagyon fontosak, ettől érzem magam többnek, úgymond táplálnak. Szeretek komoly dolgokról elbeszélgetni. Persze engem is érdekel a szépítkezés, bulik, de nem ezek teszik ki az életem nagyobb részét. Talán ezért voltak mindig 5-6 évvel idősebb barátaim, jelenleg is egy 29 éves sráccal járok, immáron 1 éve.

17,5 L

2012. aug. 6. 15:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Én néha azért érzem rosszul magam,mert túl érettnek gondolom magam(nem beképzeltségből mondom)a kortársaimhoz képest.Nyilván én is szeretek elmenni néha 1-1 buliba,szeretek szépítkezni.

Én meg azt kérdezném meg, hogy hol vannak a normális 16-17 éves srácok?Akikkel 2 szónál többet lehet beszélgetni és nem lóg kocsányon a szemük minden pics* láttán?

2012. aug. 6. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!