Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? Fiúk voltatok már így? Barátság vagy annál több?
Na hát ez egy hosszú kérdés lesz.
Van egy srác, még magam sem tudom, hogy tetszik-e vagy nem több mint barát.
Május óta beszélgetünk msnen, beszélünk telefonon, de nem lép, elmondja amikor tetszik neki egy lány. Multkor voltunk kirándulni, nekem már hiányzott hogy nem beszéltem vele, felhívtam telefonon, beszélgettünk egy kicsit. Most ő ment el táborba 17.-én és majd csak 22.-én jön haza. Mondta hogy majd felhív ha lesz ideje, tegnap felhívott, beszélgettünk, annyira jó volt már hallani a hangját, most is hiányzik, de nem akarom felhívni, nehogy zavarjam. Nem tudom ő mit érez, tetszek-e neki, vagy csak mint barát jófejnek tart, egyik barátnőm és az ő legjobb haverja összejöttek nem régen, megkérdezte a haverja a barátnőmtől hogy nekem bejön-e a srác, mondta barátnőm, aztán én megkérdeztem a sráctól, hogy ő mondta-e a haverjának hogy kérdezze meg, ő azt mondta hogy nem. De szerintem a haverja magától nem kérdez ilyeneket csak úgy.
Mit érezhet ez a srác irántam?
Felhívjam holnap? Már hiányzik, pedig tegnap beszéltem vele, már annyira megszoktam hogy szinte mindig beszélünk msnen, vagy telón. Ja és volt még egy eset, msnen egyszer köszönés nélkül lement, nyomtam neki egy sms-t hogy hova lett, aztán az sms-re csak később válaszolt, amikor mi már megbeszéltük hogy mért is ment le, ezt sem értem, mért írt sms-t a semminek, miközbe már tudja hogy megbeszéltük.
Na úgy kb. ennyi a kérdés.
Kíváncsi vagyok, fiúk voltatok-e már ilyen helyzetbe, ha igen, ti mit éreztetek? Többiek, szerintetek mit érezhet a srác?
Háát tudom... de akkor is nem vártam tőle...:(
Azt nem szeretném elmondani, szinte minden haverjával jóba vagyok, nem szeretném hogy felismerjenek... Bocsi..:$
Persze ezt megértem..Velem is most valami ilyesmi történt..:S
Fel a fejjel!
Nem...
Csak éppen becsajozott...:D
Szerintem ez elég volt ahhoz hogy kifejezze, nem akar tőlem semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!