Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kis mellem van (75A), de szerintem és mások szerint is eszméletlen jó lábaim + fenekem hozzá. Ez így kiegyenlíti egymást?
ma 15:11
lehet, hogy te ilyen tökéletes külsővel rendelkezel, de nekem meg van annyira rendben a lelkivilágom, hogy nem írok egy kész fogalmazást egy olyan embernek aki hozzám egy rossz szót nem szólt :) legyen szép napod.
Nem úgy tűnsz a kérdésed meg az itteni reakcióid alapján, mint akinek rendben van a lelki világa. Mindenesetre hogy a lényegét nem értetted meg amit a #40-es írt, az tutibiztos.
Ja meg neked 5 sor az már fogalmazás? Csak belekötsz mindenkibe, aki neked nem tetsző választ ír.
Ja, és még egyszer mi az hogy én kötök bele egy olyan válaszba ami nem tetszik? nem tudom ki kezdett el belém kötni. ha azt írta volna le hogy már ne is haragudjak, de ez a kérdés egyértelműen csak arra megy rá, hogy bókokat vadásszak, akkor azt válaszoltam volna, hogy márpedig nem így van, sajnálom hogy így jött le.
de a válaszadó csak 3 helyen kötött belém:
-jobban néz ki mint én
-erőltetett hülye kérdés
-szánalmas vagyok, kelletem magam
valamint még a többi válaszadónak teljesen indokolatlanul. persze, tisztában vagyok vele, hogy majdnem mindenkinek a nagy mell tetszik jobban, még ha nem is írja le, de attól még valaki számára egy kismellű nő is lehet tökéletes.
na most kiírtam magamból, jöhetnek azok a válaszok, hogy mégis én vagyok az elmebeteg, meg hogy én írom a fogalmazásokat, de akkor is kiállok a véleményem mellett, hogy én senkibe sem kötöttem bele indokolatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!