Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kis mellem van (75A), de szerintem és mások szerint is eszméletlen jó lábaim + fenekem hozzá. Ez így kiegyenlíti egymást?
Igen kiegyenlíti.Nem baj a kis mell.Csak legyen formás :)
F19
Nekem nagyon tetszenek a kis mellű lányok, nagyon aranyosak és nem hazudok. Volt már kis mellű barátnőm és imádtam. Ha feneked gyönyörű mellé akkor meg abszolúte jó választás vagy és csak irigyelni tudom a leendő barátodat.
22/F
Váó! Képzeld az én lábaim, fenekem meg sokkal jobb mint a tiéd, és a melleim is jóval nagyobbak. Mégsem írok ide olyan erőltetetten hülye kérdést a gyk-ra, amire jönnek nyálelválasztani a fiúk, és gyűjtök be ajnározó bókokat. Szánalmas vagy, ahogy itt kelleted magad.
Ahogy azok is, akik egy képért vagy annak hiú reményéért, hogy megismerhetnek itt valakit, azt mondják, hogy persze így vagy tökéletes meg a kis mell tetszik. Aztán az utcán meg úgy jár a fejük a dekoltázsok után mint a propeller.
Jöhetnek a piros kezek, mert leírtam a véleményem és ez a vélemény nem tetszik nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!