Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Titeket zavar (és ha igen menyire) ha egy fétfin striák vannak?
Figyelt kérdés
A gyúrástól meg attól h az utóbbi időben felszaladt egy 10es (a gyúrás is dobott rajta) de elkezdett szétszakadni a bőröm és úgynevezett striák (terhességi csíkok) lettek a karomon és a hátamon. Titeket lányok mennyire zavar az ilyen?2012. aug. 5. 20:32
11/12 anonim válasza:
Én 19 éves fiú vagyok. TELI VAGYOK MINDENÜTT hasamon a karomon a lábamon. És miért? azért mert 14 éves koromban kedztem el gyúrni, méghozzá elég keményen, rosszul csináltam, nem fejlődtem gyyorsan ezért hirtelen 18 éves krormra abbahgytam. Természetesn így meghíztam hirtelen, és teli lettem ilyen striákkal. Engem nem zavar. Majd lefogyok kockásodok szálkásodok aztán valamennyire eltűnnek ha nem akkor tökmindgey.:D:D
12/12 anonim válasza:
Eddig bármilyen kommentet olvastam vagy beszéltem erről mint lánnyal mint haverral 4 szem közt mindenki azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni nem zavarja a dolog. Nekem is testépítéstől repedt meg a karom és a hónaljam. Ha ezek nem kamudumák voltak akkor csak el kell fogadnod hogy ez van (ami tanusíthatom elég nehéz) egy időre az edzést is abba hagytam de nem bírtam sokáig.
na elkanyarodtam.. szóval a lényeg hogy fogadd el, mert az emberek túlnyomó részét nem érdekli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!