Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menyire zavar ha a barátotok,...

Menyire zavar ha a barátotok, férjetek látja a betéteteket a bugyitokba?

Figyelt kérdés

Tegnap este késő estig nálam volt a barátom ,miután elment gyorsan lezuhanyoztam,és lecseréltem a tanponomat a nehéznapoki túlélő csomagolásra, a legnagyobb éjjeli betét,egy nagy adag vatta,pamutbugyi meg még egy franciabugyi, felül trikó,szépen kisétáltam a WC-röl,megyek a konyhába, közbe a barátom ült csenbe a ellőszobába,anya beengedte, vissza jött a mobiljáért, és végig nézett. Remélem nem ment töllem el végleg a kedve.

Ti hogy vagytok ezzel, éngem nagyon zavar ha igy látnak.

2009. júl. 25. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Engem is zavar, de igyekszem mindent megtenni ellene. Mikor megvan a havim én éjjel is tampont használok tisztaságival, az annyira nem látszik, de akkor is tudatosan próbálok úgy feküdni aludni éjjel, hogy szegény ha meglátja ne kapjon infarktust, mert ő is utálja. Mikor megszültem és hazajöttem a kórházból akkor a hatalmas tena betét, meg a tundra bugyi...na az kemény volt, akkor még hálóinget is felvettem nehogy lássa. (egyébként csak bugyiban alszom télen-nyáron). Hozzáteszem amikor összeköltöztünk a párom azt mondta hogy őt nem érdekli hogy csinálom de nem akar a lakásban tamponokat, betéteket látni se eredeti csomagolásban, se sehogy, dugjam el. Megoldottam. Vettem egy ilyen szép fémdobozos kekszet, és később a dobozban tároltam. Tök izléses. Mondtam a páromnak hogy ne nyitogassa, az van benne, és akkor nem kell látnia.
2009. júl. 25. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ez olyan mint a WC és a szőrtelenítés, nem minden tartozik a pasira:) A bugyimban nem látja, mert olyankor nem nézeget a bugyimban, tudja, hogy abban a 3-4 napban az érintést is nehezen tűröm, nemhogy a bugyim környékén nyúlkájon. És mivel olyan pizsamában alszom, nincs is mit látni. Nálam a WC-ben van egy kis jópofa táska, abban vannak a kellékek, tudja, hogy az az enyém és nem nyúlkálunk egymás holmijához.
2009. júl. 25. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavar, a párom tudja hogy mi zajlik a bennem, és őt sem zavarja, se a látvány, se a tudat hogy akkor nekem most megjött és vér és satöbbi. Felnőttek vagyunk, felvilágosultak, szeretjük, ismerjük egymást, nincs mit finnyáskodni a saját, vagy a másikunk testének működésén.
2009. júl. 25. 22:33
 4/10 anonim válasza:
100%

Engem nem zavar ha a havim alatt a párom belelát a dogokba, és őt sem zavarja. Nem mutogatom, de nem is rejtegetem.

Felnőtt emberek vagyunk mindketten, és ez az élet velejárója.

Amúgy minden ilyen dolgot a piperepolcon tárolok, nincs semmi sem eldugva.

Amikro a kisfiunk megszületett, még hozott is nekem betétet.

2009. júl. 25. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha már régóta vele vagy akkor nem kéne hogy zavarjon, ez a dolog, hogyha ugy érzed hogy hülyén érzi magát emiatt beszéld meg vvele hiszen miden nőnek van ilyen problémája, éls a pasik is tudja sztem hogy miről volt szó, ezt nem kell szégyelni.
2009. júl. 26. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
engem sem zavar. sőt, nálunk a szex sem tabu, mialatt megvan. persze ezt embere válogatja. eleinte zavart, hogy lát, de mindig mondta, hogy nincs mit szégyellni rajta, ilyenkor is én vagyok, természetes az egész. őt egyáltalán nem zavarja, azt meg végképp nem értem mi az elviselhetetlen a becsomagolt betét látványában. én a fürdőben tartom egy nyitott polcon a mosdó alatt, mensi alatt meg a wc-ben. az sem zavar, ha más látja, hogy ott van, mindenki tudja, hogy egy nő menstruál és ehhez betét vagy tampon kell. persze van, aki nagy feneket kerít az egésznek, én kicsit se, ha megvan, hát megvan. nem verem nagydobra, a használt betéteket nem hagyom szanaszét, de nem is bújdosok el. ráadásul úgyis tudja, ha épp megvan, akkor meg gáz azon erőlködni, hogy ne vegye észre. nyáron ha strandra hívnak a barátaim egyszerűbb megmondani, h bocs most nem, mert megjött, mint kitalálni vmi mesét, hogy miért nem. hidd, el a barátod is tudja, hogy nő vagy, azaz menstruálsz, sőt mindegyik nő menstruál. ettől nem megy el tőled a kedve.
2009. júl. 26. 10:30
 7/10 anonim válasza:
100%

Én egy pasi vagyok, aki az "Egy véletlen kérdés"-re kattintva került ide, de ha már itt vagyok, engedjétek meg, hogy hozzászóljak.

Minden bántás nélkül két reakció:

1. "Remélem nem ment töllem el végleg a kedve." -- ha elment, ne sajnáld!

2. "amikor összeköltöztünk a párom azt mondta..." -- ez önző hozzáállás.

Ugyanazokkal tudnám magyarázni, mint a többiek. Pl. "Felnőtt emberek vagyunk mindketten, és ez az élet velejárója." Ennyi erővel a használatlan WC-papír, a zsebkendő, sőt a fogkefe is eldugni való undorító dolog.

Ha ezért elmegy tőled a kedve, akkor egy virtuális dolognak képzeli a nőket, miközben élőlények, sőt a világ legcsodálatosabb élőlényei, és igenis vannak életfunkcióik.

Engedjetek meg egy poént:

Amikor a munkahelyemen az egyik kollegám nyálát csorgatva tolt mindenki elé egy szexbombás újságot, akkor egy másik kollegám csak annyit reagált: ennek is ugyanúgy dagad az ütőér a nyakán székrekedéskor, mint a másiknak. És milyen igaza volt! (Na jó, ő ezzel a hülye-kanos "apám, micsoda nő" bunkó zavarást szerelte le, és nem az életfunkciókon volt a hangsúly.)

Az előttem szóló szinte szó szerint azt írta ami az én hozzászólásom is:

Engem nem zavar. sőt, nálunk a szex sem tabu, mialatt megvan. Nincs mit szégyellni rajta, olyankor is a párom, természetes az egész. Egyáltalán nem zavar, azt meg végképp nem értem mi az elviselhetetlen a becsomagolt betét látványában. A párom a fürdőben tartja egy nyitott polcon.

És igen, ha én megyek éppen a boltba, amikor fogyóban van, akkor veszek neki.

2009. júl. 26. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

nincs benne semmi

párom nagyon jol tudja hogy mikor van meg,ugyanugy elfetrengek az ágyban egyszál semmiben,tudom h nemkezd el ömleni belőlem,vagy egyszál tangában+betét,nem kérdeztem még igy rá,de fix h nem zavarja,mert ugyanugy puszilgatja a combomtövét,vagy tamponnal még beljebb is(persze fürdés után)

tizenéveseknél még oké,hogy nem mernek egymás előtt ilyet,de 20 felett azért már lehetne természetes...

22/L

2009. júl. 26. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
engem egyáltalán nem zavar...a barátom mindent tud rólam...sőt, azt is el szoktam neki mondani, hogy mikor van több ha megjön....meg ilyenek...igazából nem is tudom hogy miért, de jobb hogy "nem takargatok" semmit :)
2009. júl. 26. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne. Miért kéne ilyenkor rejtegetni magunkat? Az én párom simán megveszi a tampont, vagy amit kérek, ha éppen ő indul a boltba, vagy már ott van és rácsörgök, hogy kellene. Egy zokszó nélkül. Hiszen ez a nők velejárója. Ettől vagyunk nők (többek közt). Soha nem értettem a másféle hozzáállást. (Akkor már orrot se fújjunk más előtt, mert undi a trutyi, amit kifújunk?)
2009. júl. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!