Menyire zavar ha a barátotok, férjetek látja a betéteteket a bugyitokba?
Tegnap este késő estig nálam volt a barátom ,miután elment gyorsan lezuhanyoztam,és lecseréltem a tanponomat a nehéznapoki túlélő csomagolásra, a legnagyobb éjjeli betét,egy nagy adag vatta,pamutbugyi meg még egy franciabugyi, felül trikó,szépen kisétáltam a WC-röl,megyek a konyhába, közbe a barátom ült csenbe a ellőszobába,anya beengedte, vissza jött a mobiljáért, és végig nézett. Remélem nem ment töllem el végleg a kedve.
Ti hogy vagytok ezzel, éngem nagyon zavar ha igy látnak.
Engem nem zavar ha a havim alatt a párom belelát a dogokba, és őt sem zavarja. Nem mutogatom, de nem is rejtegetem.
Felnőtt emberek vagyunk mindketten, és ez az élet velejárója.
Amúgy minden ilyen dolgot a piperepolcon tárolok, nincs semmi sem eldugva.
Amikro a kisfiunk megszületett, még hozott is nekem betétet.
Én egy pasi vagyok, aki az "Egy véletlen kérdés"-re kattintva került ide, de ha már itt vagyok, engedjétek meg, hogy hozzászóljak.
Minden bántás nélkül két reakció:
1. "Remélem nem ment töllem el végleg a kedve." -- ha elment, ne sajnáld!
2. "amikor összeköltöztünk a párom azt mondta..." -- ez önző hozzáállás.
Ugyanazokkal tudnám magyarázni, mint a többiek. Pl. "Felnőtt emberek vagyunk mindketten, és ez az élet velejárója." Ennyi erővel a használatlan WC-papír, a zsebkendő, sőt a fogkefe is eldugni való undorító dolog.
Ha ezért elmegy tőled a kedve, akkor egy virtuális dolognak képzeli a nőket, miközben élőlények, sőt a világ legcsodálatosabb élőlényei, és igenis vannak életfunkcióik.
Engedjetek meg egy poént:
Amikor a munkahelyemen az egyik kollegám nyálát csorgatva tolt mindenki elé egy szexbombás újságot, akkor egy másik kollegám csak annyit reagált: ennek is ugyanúgy dagad az ütőér a nyakán székrekedéskor, mint a másiknak. És milyen igaza volt! (Na jó, ő ezzel a hülye-kanos "apám, micsoda nő" bunkó zavarást szerelte le, és nem az életfunkciókon volt a hangsúly.)
Az előttem szóló szinte szó szerint azt írta ami az én hozzászólásom is:
Engem nem zavar. sőt, nálunk a szex sem tabu, mialatt megvan. Nincs mit szégyellni rajta, olyankor is a párom, természetes az egész. Egyáltalán nem zavar, azt meg végképp nem értem mi az elviselhetetlen a becsomagolt betét látványában. A párom a fürdőben tartja egy nyitott polcon.
És igen, ha én megyek éppen a boltba, amikor fogyóban van, akkor veszek neki.
nincs benne semmi
párom nagyon jol tudja hogy mikor van meg,ugyanugy elfetrengek az ágyban egyszál semmiben,tudom h nemkezd el ömleni belőlem,vagy egyszál tangában+betét,nem kérdeztem még igy rá,de fix h nem zavarja,mert ugyanugy puszilgatja a combomtövét,vagy tamponnal még beljebb is(persze fürdés után)
tizenéveseknél még oké,hogy nem mernek egymás előtt ilyet,de 20 felett azért már lehetne természetes...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!