Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexi - dögös csajok milyen pasikat szeretnek?
az első két választ lefogadom, hogy pasik írták...
én elég jó nőnek számítok, legalábbis a visszajelzések alapján, szeretem a kék szemű pasikat, a hajszín mindegy a szemüveget is szeretem a pasikon, legyen okos és kedves, aranyos. ne legyen túl magas, de nálam alacsonyabb se. és ne legyen öntelt
Akibe beleesnek......
Hogyha elég jó a dumád viszonylag sportos testet csinálsz ápolt vagy kellemes illatú megnyerő a személyiséged a tiéd lehet bárki.
Hogyha jó a dumád és van stílusod akkor még annyira jól sem kinézni..
mindenki ezzel a pénz témával jön... könyörgöm ne az anyagi helyzeteteket hibáztassátok már azért ha nem szedtek össze jó nőket. csóró vagyok alkalmi melókból élek , mégis össze tudok szedni jobbnál jobb nőket( és ezt nem egóból mondom).
egyébként a kérdésre válaszolva minden nőnek más külsőre az ideálja , de belsőre is. de ami szinte mindig bejön, ha valaki magabiztos, határozott, férfias, jóképű, humoros, jó a kisugárzása a többi meg azon is múlik hogy éppen kapcsolatról vagy csak egyéjszakáról van szó
A kalibrált férfiakat:jó duma,megnyerő személyiség,izmos sportos test,jó megjelenés,ha zséd is van az plusz 500pont.
Így ezek nem ártanak.
# 8/8
Azert lettel lepontozva, mert mar meguntuk ezt a suket alszent dumat, hogy legyen kedves, aranyos, okos es ne legyen ontelt. Ezek a tulajdonsagok sz@rt sem ernek manapsag, sajnos a tapasztalat pont az ellenkezojet igazolja. Most errol a temarol nagyon sokat lehetne beszelni, csak attol felek te is olyan ember vagy akinek csak ketfele velemeny letezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!