Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napig volt menstruációm. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2 nappal előbb jött meg a menstruációm, és 2 napig tartott. sokat idegeskedek, költözni fogok nagyszüleimhez, viszont eddig mindig rendesen megjött, 5-6 napig tartott. volt, hogy nem védekeztünk, de odafigyeltünk. mi lehet a baj?2012. aug. 5. 12:11
1/9 anonim válasza:
Többnyire semmi. Fiatal vagy még ezért előfordulhat a rendszertelen vérzés. A stressz az idegesség sem éppen jó hatással van rá. Az odafigyelés nem biztonságos, ha nem akarsz te is több millió "terhes lehetek?" kérdés feltevője közé tartozni, védekezzetek! Mindig.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! Viszont, ha eddig is idegeskedtem és nem volt baj? lehet a szex mennyiségével gond??
2012. aug. 5. 12:18
3/9 anonim válasza:
Az idegeskedések is lehetnek különbözők. Ha eddig is "zizi" voltál, de most még durvább a dolog akkor ez is lehet az oka. A mennyiség neked és a párodnak számít, a menzesznek nem. Bár nem vagyok nőgyógyász (készültem de az öreg p.csák miatt elment tőle a kedvem... :S) ezért nem állíthatok biztosat.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Esetleg még módosítanám annyiban a kérdésem, hogy a mellem az ugyan akkora, mint ha meglenne, viszont a menstruációm már nincs.
2012. aug. 5. 12:28
5/9 anonim válasza:
Wow, neked minden menzesz alatt megnő a cickód? :D
Ha minden áron valami hibát keresel akkor menj el egy kivizsgálásra. Lehet esetleg vérszegénység is. Bár ez nem valószínű. Inkább a stressz...
1# és 2# is én voltam... :D
6/9 A kérdező kommentje:
Igen meg :D
Rendben el megyek minnél hamarabb !
2012. aug. 5. 12:39
7/9 anonim válasza:
Örültem, hogy segíthettem:)
Bár még mindig azt mondom, hogy kicsit kevesebbet idegeskedj:) Nem húzd fel magad mindenen...:)
8/9 A kérdező kommentje:
Atyaisten kaptam terhességi tesztet, szerencsére mamáméknál szeretnek annyira, hogy mindent megtesznek értem, pedig nem vagyok nagy igényű, meg semmi! Nos, háát bőgve csináltam végig a mostoha anyummal(aki egyben legjobb barátnőm) és negatív lett*-* én el sem tudom mondani mennyire boldog vagyok..úgy odafogok figyelni, hogy az hétszentség!!!!
2012. aug. 5. 13:25
9/9 A kérdező kommentje:
említetted, hogy készültél nőgyógyásznak, csak elrettentél :D meddig sikerült eljutnod a szakmában? csak tervezted?
2012. aug. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!