Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek a hosszú, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek a hosszú, vagy a rövid hajú nők jönnek be? Vagy ez nem szempont? 21/L

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 11:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan extravagáns hajstílus,ami nagyon rövid, fel is van nyírva, ha valakinek ez jól áll, akkor az nagyon jól tud kinézni, szerintem kifejezetten szexi, de ha valakinek nem ilyen a fizimiskája, akkor nagyon vicces lehet az összkép. Alapjáraton hosszú jön be, mert szinte mindenkinek jól áll.

22/F

2012. aug. 5. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Hosszúúúúúúúúúú!!!!

Bár van akinek a rövid is jól áll, de az ilyet nem tudom elképzelni hosszútávú kapcsolatra magam mellett... De egy estére kipróbálnám... :D

25F

2012. aug. 5. 12:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindegy.
2012. aug. 5. 12:27
 14/21 ASOT ***** válasza:
100%
Hajjjajjj :) nálam 1-ik szempont! minimum vállig érjen! :)
2012. aug. 5. 12:49
 15/21 okoska31 ***** válasza:
100%

95%-ban hosszú jön be. kevés csaj van, akinek igazán jól áll a rövid haj...

de persze nem kizáró ok.

2012. aug. 5. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak a hosszú :D

És ne legyen vörös mert attól menekülök.

2012. aug. 5. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:

ááá én is "anti-vörös" vagyok xdd

amúgy hosszú.. minimum váll( ha jól áll ), de jobb ha hosszú és személy szerint barnákat kedvelem,.. :D

2012. aug. 5. 15:16
 18/21 Hairlover válasza:
Nálam nagyon is szempont, és a hosszú, nagyon hosszú és egyenes. :) A Tied milyen?
2012. aug. 6. 19:42
 19/21 anonim válasza:
Nemtom lehet akkor csak nekem van ilyen ízlésem, de CSAK az ilyen fiús rövid hajú lányok jönnek be. Nagyon tetszenek. Ha gondolod küldhetsz képet :)
2012. aug. 6. 20:24
 20/21 A kérdező kommentje:
Az enyém hosszú. Váll alatt ér. Természetesen fekete. Kicsit hullámos. Igazából azért tettem fel a kérdést, mert gondolkodtam, hogy levágatom. Csak az a baj, hogy ha elmegyek a fodrászhoz és közlöm, hogy csak kicsit vágjon, akkor is levág vagy 20 centit. Szóval most úgy döntöttem, hogy marad a hosszú.... Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!