Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor kurv*nak számítok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kurv*nak számítok?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki jár hozzám pénzért szexelni. De senki más , csak ő.
2012. aug. 5. 04:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Én havonta 130 ezret kapok. Szex úgy hetente, tíz naponta van. Mosok, főzök, takarítok rá. Én most akkor k...rva vagyok?

egy feleség

2012. aug. 5. 04:39
 12/26 anonim ***** válasza:

elég olcsón nyomod.

amúgy meg persze,hogy prosti vagy.

a 7 ropi egy óra,vagy addig marad ameddig szeretne?

2012. aug. 5. 04:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

7ert meg én is mennek.

És igen k.. vagy fogadd el.

Ó de jó is a nőknek ;) halálra keresnem magam ha csaj lennék ;)

2012. aug. 5. 05:00
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

Hozzászoksz a könnyen jött pénzhez, kelleni fog az extra mert beleépíted az életszínvonaladba.

Aztán a srác már nem fog járni, vagy mellete más is fog járni.

2012. aug. 5. 05:30
 15/26 anonim ***** válasza:
35%

Ha csak ti ketten tudtok róla, akkor mit számít? Az vagy, aminek érzed magad. Ha örömöd van benne, miért ne. Semmi sincs ingyen. Számlát, gondolom nem adsz.

Nagyon sok egyetemista lány csinálja ugyanezt. Nem csak egy pasival. Közben kétség nem fér a tisztességükhöz. Végül is ügyvédek, orvosok, stb. lesznek.

2012. aug. 5. 06:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Feltetted ezt a kérdést,nem véletlenül.Magaddal kell ezt a kérdést tisztáznod,hogy te minek érzed azt amit teszel?
2012. aug. 5. 07:03
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Igen lányom, kurv@ vagy! Tudod a prostik pénzért d.ugnak/sz.opnak úgy ahogy Te is! Ha szeretne az a srác (nem csak a testedért) és Te is szeretnéd viszont, akkor össze is jöhetnétek egymással. Amúgy szerintem ne aggódj, a barátod nem járkál senkihez sem, ugyanis fehér nőt 7000-ért ritkán lehet kapni.
2012. aug. 5. 07:08
 18/26 DiMalto ***** válasza:
72%
igen,ráadásul egy olcsó k.rva :)
2012. aug. 5. 07:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Az vagy! Kihasználod azt a fiút...
2012. aug. 5. 08:56
 20/26 anonim ***** válasza:
Mást nem vállalsz?
2012. aug. 5. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!